writing-img

Krvavitev

clock-img

07.06.2008, 11:37

clock-img

pižmovka

pencil-img

302

Oj!

Imam majhno težavico in upam, da mi bo tukaj katera lahko dala kakšen nasvet oz. povedala svoje izkušnje!
V ponedeljek sem po spolnem odnosu začela krvaveti, sprva malo več potem pa ravno kakšna kapljica na dan. V začetku je bila kri bolj svetla in redka (najbrž tudi zaradi sperme) sedaj pa je izcedek rjavkast. Naj povem, da sem redno jemala in še jemljem tabletke, ki jih imam že kakšno leto in sem sredi ciklusa. Do sedaj se mi to še ni zgodilo. Danes je že 6. dan! Help me!!!

LP

clock-img

07.06.2008, 20:57

clock-img

Anonimen

Jaz bi na tvojem mestu stopila do ginekologa. Lahko je pa vse možno, od vnetja, ranice, ki se noče zaceliti (to je bilo pri meni), vpliv kontracepcijskih tablet, kar tako en izcedek, mogoče zaradi ovulacije, pa celo do tega, da so možne kakšne spremembe na materničnem vratu, pa še kaj bi se našlo.
Boljše pregledat, pa da ni nič narobe, kot pa ne pregledat in se čez čas pokaže kaj resnega.

clock-img

08.06.2008, 16:20

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Potrdim mnenje Ankice

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem