writing-img

Krvavitev in kopanje

clock-img

05.08.2009, 12:53

clock-img

Ursha81

pencil-img

6

Nosečka sem skoraj 8 tednov. V nedeljo se je pojavila manjša krvavitev in sem odšla čez noč v bolnišnico na opazovanje, ker se je krvavitev ustavila, sem  v ponedeljek lahko odšla domov..Zanima me, če katera kaj ve, kako je kaj s kopanjem v morju?user posted image Dopust je pred vrati, strah pa me je ponovne krvavitve...Hvala za odgovor!!

clock-img

05.08.2009, 13:02

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Najbolje da vprašaš svojo G saj najbolj ve v kakšnem stanju si.Drgač pa se odsvetuje med nosečnostjo kopanje v bazenih-toplice,v morju se pa lahko kopaš.

clock-img

05.08.2009, 15:46

clock-img

luan

pencil-img

716

Načeloma kopanje v morju ni prepovedano med nosečnostjo.Vendar, če si nosečnosti res želiš pa menim, da boš že zdržala eno sezono brez kopanja.Saj je vredno, a neuser posted image ?

clock-img

06.08.2009, 19:28

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Najboljše je, da vprašaš G. Jst sem mela tud krvavitve v 9.tednu in sem takrat morala strogo ležati. Prejšen teden sem se pa prvič kopala v morju in sicer v 27.tednu (tudi kopanje v banji sem črtala).  Mal se posvetuj, jst ti kopanje v morju v tem stanju odsvetujem.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

clock-img

07.08.2009, 12:41

clock-img

Anonimen

Jaz se nebi kopala v tvojem stanju. Sem imela podobno situacijo kot ti, pa sem bolj počivala in čuvala svojo pikico, tako da mi plavanje na kraj pameti ni padlo...

clock-img

07.08.2009, 14:44

clock-img

Ursha81

pencil-img

6

Bila sem pri G in je rekla, da se lahko kopam v mejah normale...torej brez maratonskih daljav, kar pa itak nisem mislila...hvala za odgovore in lep dan!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem