writing-img

Krvavitev iz nosa!

clock-img

08.11.2006, 20:51

clock-img

Anonimen

Pozravljene!
Zadnje čase se mi pogosto iz nosa vlije kri, pa me zanima, če ima katera podobno težavo kot jaz?

clock-img

08.11.2006, 20:54

clock-img

Anonimen

sem imela pa je minila tekom nosečnosti

clock-img

08.11.2006, 21:10

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Tudi meni se je začelo dogajat med nosečnostjo. Potem je bilo nekaj časa mir, zdaj pa spet vedno bolj pogosto (pa nisem nosečauser posted image ). In me že tudi malo skrbi...k zdravniku bo treba pa mi ni najbolj, zdaj, ko so te viroze na pohodu...
Če ve katera kaj več, se tudi jaz priporočam!

clock-img

08.11.2006, 23:02

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Krvavitve iz nosu so pogostejše v času nosečnosti, ker je sluznica nabrekla,bolj občutljiva žile se razširijo . Se pa da pomagat s kapljicami za v nos, tud s fiziološko tekočino. Sploh ponoči je dobro imet vlažen zrak.Pa treba je pazit, da uporabiš res mehke robčke in se ne brišeš pregrobo.
Vevetička, tebe mogoče krvavitve dajejo ravno zarad suhega zraka, zdaj ko že pridno ogrevamo stanovanja. Če so pa krvavitve prepogoste, pa le skokni do zdravnika.

clock-img

09.11.2006, 09:07

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

meni se je to konstantno dogajalo, dokler nisem začela hodit na krvodajalske vsaj 1x letno. Res. Ampak med nosečnostjo si pa s tem ne moreš pomagat, žal.

clock-img

09.11.2006, 09:10

clock-img

Tekica

pencil-img

193

Kot je napisala mamči, zelo pomaga fiziološka raztopina, najbolje jo je imeti ves čas pri sebi in si jo dati po par kapljic, sluznica je bolj nabrekla in prekrvavljena.

Meni zelo pomaga.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

clock-img

09.11.2006, 15:41

clock-img

Anonimen

Ne skrbi. Povsem normalen pojav med nosečnostjo. Meni se je to vedno dogajalo ob najbolj neprimernih trenutkih, ampak se pač navadiš imeti robčke s sabo. Saj bo minilo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem