writing-img

Krvavitev iz nosu

clock-img

05.05.2006, 16:59

clock-img

nelly

pencil-img

172

Zanima me, če je imela katera od vas podobne težave kot pa jaz. Namreč sem v 5 mesecu in me zanima če je kateri ob brisanju nosu tekla zraven kri. Ampak ne veliko, namreč toliko, da se visi na papirju da je zraven kri. Pa še nekaj me zanima kdaj so se pri vam začele pojavljati bolečine v kolku in v križu. Mene je namreč začelo zdaj boleti v trtici in v levo in desno stran. To se pa še posebej občuti če bolj dolgo sedim.

clock-img

05.05.2006, 17:03

clock-img

Nea

pencil-img

762

Nelly,

meni se je podobno dogajalo v prvi in v drugi nosecnosti. Baje da je to popolnoma normalno, ker je kolicina krvi v telesu povecana.

LP,
Nea

clock-img

05.05.2006, 17:09

clock-img

Anonimen

Tudi meni se je to dogajalo. Popolnoma normalen pojav, razen, če kri v curku ne teče iz nosu. Takrat pa le k zdravniku.

clock-img

05.05.2006, 21:18

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni se je v drugi nosečnosti v 6 mesecu,na morju,ko sem sedela na plaži,ulilo iz nosu.Sem se ustrašila,a je bilo kmalu dobro.Takrat se je spravljalo k slabemu vremenu,pa sem sumila,da je lahko kriv nizek pritisk.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.05.2006, 23:06

clock-img

kati*

pencil-img

649

v nosečnosti je to normalno in dokaj pogosto; povečana krvavitev v nosni sluznici, tudi dlesni so bolj prekrvavljene in temu posledica tudi rahlo krvavenje

lp, K

clock-img

06.05.2006, 11:26

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Jaz sem od 3. mesecauser posted image  dalje krvavela iz nosu,če sem se le malo preveč grobo useknila.....včasih je bilo v trentuku vse krvavo.Moj G je rekel,da je to normalen spremljujoč pojav v user posted image .
Kolki,trtica in noge pa so me tudi bolele ko samuser posted image  nekje od 16. tedna dalje.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

07.05.2006, 08:29

clock-img

pearl

pencil-img

426

Tudi jaz imam podobne težave. Te težave so se mi začele pojavljati v 4 mes. nosečnosti, predvsem zjutraj, ko sem imela zamašen nos in ko sem si ga obrisala so bili strdki krvi, nekaj krat se mi je tudi ulila. Ker so bile težave že res dolgotrajne sem šla k otorinolaringologu. Svetoval mi je solno razstopino. In če se situacija po nosečnosti ne bi umirila, da pridem nazaj. Dvignila sem si tudi vzglavje in je pomagalo, vendar me je od tega pričela boleti hrbtenica, zato spim spet v normalnem položaju. Kot sem prebrala v razni literaturi, je to povsem običajno v času nosečnosti, zaradi povečanega pretoka krvi, zato sem se s tem sprijaznila in da upam, da bo ta težava po nosečnosti minila.

clock-img

07.05.2006, 08:39

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Tudi meni se je pojavljalo enako vso nosečnost, kar je normalno. Sicer imam to probleme že od prej, ampak vedno, ko se mi je kri vlila, sem si naredila feeejst slano vodo in jo vdihnila skozi vsako nosnico in je resnično pomagalo za en čas in potem jovo na novo.
Je pa že sedaj dobre 4 mesece po porodu in se mi kri še ni ulila user posted image , mogoče pa se je tole pozdravilo user posted image , ali pa spodaj vse ven steče, ko je tisti čas user posted image user posted image .

Križ me stalno ni  močno bolel, le desna noga (išias)že od 20 tedna dalje, tako da nisem mogla spati na njej, ampak je s porodom v trenutku tudi to minilo user posted image .

Čim manj težav in bolečin v user posted image  in uživaj!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

08.05.2006, 14:16

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Meni se je prvič kri ulila tam v 4. mesecu približno in se mi še kdaj zdaj, bolečine v križu pa tudi od takrat in tudi zdaj v 7.mesecu. to je čist normalno, zudi krvavitev iz dlesni sploh takrat ko si umivam zobe groza!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem