writing-img

Krvavitev med spolnim odnosom

clock-img

25.02.2007, 22:02

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Imam eno vprašanje. Z punco poizkušama imeti otroka. Menstruacijo je dobila 10.2 tko da so bili njeni plodni dnevi nekje od 21-24. Zato sma tud vsak dan imela spolni odnos. 25.2 pa sma med spolnim odnosom opazila manjšo krvavitev iz vagine.  Ali je mogoče kaj narobe ??

clock-img

25.02.2007, 22:23

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Jaz mislim, da ne more biti nič narobe, če je šlo za manjšo krvavitev. Pri odnosu se pač lahko sluznica malo odrgne in zakrvavi. Sploh, če npr. partnerka še ni dovolj vzburjena (navlažena), ko začneta. Takrat lahko pride do manjše krvavitve.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

25.02.2007, 22:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko je pa tudi vgnezditvena krvavitev. Bosta že vidla, če ji bo zamujala M.

clock-img

26.02.2007, 10:01

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Tudi meni se to dogaja.Če se zadeva ne umiri in se bo pojavljala ob vsakem odnosu toplo toplo svetujem da obiščete ginekologa.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

26.02.2007, 12:14

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Ojla!
Manjša krvavitev je možna tudi ob ovulaciji. Lahko da je imela punca kasnejšo ovulacijo, odvisno kako dolg ciklus ima. Npr. Jaz sem imela menstruacijo 9.2., ovulacija pa je nastopila danes 26.2. (ovulacijski testi).

Veliko uspehov! user posted image
Pozdravček, TinkiBinki

clock-img

28.02.2007, 19:51

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Rad bi še dodal, da sma od takrat, ko se je pojavila ta krvavitev že 2x poskušala seksat, vendar je sluz v vagini nekako bolj bele barve, je bolj gosta in ima bolj čuden vonj. Kaj bi to lahko bilo. Prej še nikoli ni imela teh težav.

clock-img

01.03.2007, 09:21

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Pozdravljen,
predvidevam da je mogoče staknila kakšno glivično vnetje...Takrat se izcedek poveča in zaudarja. Možna je tudi krvavitev... Lahko se dobi zaradi uporabe tamponov, prehlada, kopanja v bazenu....Veliko je vzrokov...
Svetujem obisk pri ginekologu in z zdravili bo hitro bolje....
Sama sem se z glivicami okužila v Čatežu. Imela sem kar dolgotrajne težave, krvavitve samo pri odnosih, pomagal pa mi je šele Sumamed....
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem