writing-img

Krvavitev pri odnosu

clock-img

13.04.2009, 20:29

clock-img

Tejča05

pencil-img

203

Živjo punce.

1. se mi je zgodilo da sem med spolnim odnosom zakrvavela in to kar precej. Je bil kar velik madež na rjuhi. Po odnosu nič več. Tako je bilo dvakrat (v roku dveh dni). Tretji dan pa nič. Ali je kateri kaj jasno kaj bi to lahko bilo ali moram klicati G? Ker to se mi res še ni dogajalo. Res da bi počasi migla dobit M samo je ni. Sem mislila da mi je sam odnos malo pospešil zadevo samo M enostavno ni.

Hvala za odgovore in pomoč.

lps

clock-img

13.04.2009, 20:45

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Mogoče je bila vgnezditvena krvavitev, če je blizu M.

clock-img

13.04.2009, 20:49

clock-img

Tejča05

pencil-img

203

Jah 18.3.09 je bila zadnja, tako da je počasi čas da spet pride. Samo dva dni zapored vgnezditvena krvavitev? Ali je to možno?

lps

clock-img

13.04.2009, 21:43

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

lahko je kr tako tud meni se je to že zgodilo... mislim, da ni panike..... 

clock-img

14.04.2009, 00:20

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Živjo punce.

1. se mi je zgodilo da sem med spolnim odnosom zakrvavela in to kar precej. Je bil kar velik madež na rjuhi. Po odnosu nič več. Tako je bilo dvakrat (v roku dveh dni). Tretji dan pa nič. Ali je kateri kaj jasno kaj bi to lahko bilo ali moram klicati G? Ker to se mi res še ni dogajalo. Res da bi počasi migla dobit M samo je ni. Sem mislila da mi je sam odnos malo pospešil zadevo samo M enostavno ni.

Hvala za odgovore in pomoč.

lps

jest ko sem bila mlajša ( 19,20 let ) se mi je to tudi včasih zgodilo..potem je prišla M.  sam vseeno to ni "normalno". raje pokliči ginekologa. sure je sure.

clock-img

18.04.2009, 16:04

clock-img

Orhideja85

pencil-img

2

meni se je to dogajalo, ko sem jemala KT. Sem šla h G, pa mi je rekla "kakšne igrice se greva" user posted image . Me je čist šokirala s to izjavo.... potem me je pregledala in nič niso našli... upam, da je v tvojem primeru tudi vse OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem