writing-img

Krvavitev samo en dan

clock-img

01.10.2007, 23:56

clock-img

tanyicka

pencil-img

5

ojla!
s fantom ze nekaj casa delava na tem da bi imela user posted image pa nic od tega...zanima me ce je imela katera od vas podobne težave ali ce katera ve kaj naj bi to pomenilo...on opravi svoje in user posted image mi zamuja a po enem tednu zamude samo en dan krvavim...kaj je to???? res si pa oba zeliva da bi bila user posted image ... prosim ce mi katera to objasne...user posted image HVALA VNAPREJ!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.10.2007 1:51:41 >

clock-img

02.10.2007, 07:01

clock-img

Anonimen

mogoče je vgnezditvena krvavitev. naredi test.

clock-img

02.10.2007, 08:29

clock-img

tanyicka

pencil-img

5

mislim da ni...ker to se mi je ze veckrat zgodilo pa nisem bila user posted image user posted image

clock-img

02.10.2007, 12:59

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

žvjo!

Tud jst sem mela samo en flek krvavitve sem pa jemala klomifen test je bil včeraj negativen  o M pa še vedno ne duha ne sluha tako da čakam in čakam čez kak teden če ne bo prišla bom pa spet test naredla....

Poskusi vseeno s testom v prvi nosečnosti sem tud mela sam en flekec krvi in sem bla noseča ampak takrat je blo tega ful manj k zdej tak da user posted image poskusi če narediš test se boš vsaj malo pomirila.... držim pesti, da bostauser posted image , pa ne pozabi poročat!

LP

clock-img

05.10.2007, 23:04

clock-img

tanyicka

pencil-img

5

evo poročam...user posted image na najino žalost sm dobilauser posted image ki je ful mocna tko da moram met kr tamp. super plus in jih moram menjat na eno uro...ah ta user posted image ... mislm da bo moj ze kmal obupal nad user posted image ...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem