cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvni testi

clock-img

03.10.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Pozdravček,

zanima me ali pri ginekologu za prvo nosečnost testirajo tudi za Hiv ?

Lp

clock-img

03.10.2006, 11:46

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Kolikor je meni znano ne (mene niso). Vendar pa če meniš, da obstaja sum, da si okužena, potem se pojdi anonimno testirat.

clock-img

03.10.2006, 11:46

clock-img

Anonimen

Za HIV testirajo samo v Ljubljani na zavodu za transfuzijo krvi. Vsaj mislim, da je to ta stavba user posted image . Drugače pa te naše aparature v zdravstvenih domovih niso še toliko sposobne.

clock-img

03.10.2006, 12:04

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Hojla!

Testirajo te za toksoplazmozo in sifilisom, za HIV pa sigurno ne.

Lp                                                                                                                                   

user posted image

clock-img

03.10.2006, 12:10

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mene so pa vprašali ali želim, da me še testirajo zraven drugih testov še za HIV, pa sem privolila, ni pa njujno. To je izbira vsake nosečnice.

Vsaj tako je bilo takrat pri nas, ko sem bila noseča.

LP, Ninica

clock-img

03.10.2006, 12:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne. Lahko se pa greš sama - anonimno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.10.2006, 18:29

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mene pa so v prvi nosečnosti testirali-poleg vseh ostali preiskav. Me niso niti vprašali, nič. Samo rezultate sem dobila in poleg ostalih je bil tudi HIV test. No vsaj vem, da nimam AIds-a

clock-img

04.10.2006, 08:35

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

tudi mene so testirali za vse....tudi za virus hiv...brez vprašanje ali želim ali neuser posted image ..pravzaprav zakaj ne!
in sicer tam kjer je napisala nati-na zavodu za transfuzijo krvi na šlajmerjevi,to je za porodnišnico!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem