writing-img

Krvomočnica

clock-img

26.09.2008, 08:34

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Moram se vam malce izpovedati, ker se že sama sebi zdim smešna. Že 10 mesecev se trudim zanositi pa nič. In sem že tako obupana, da sem začela piti krvomočnico, čeprav jaz v te stvari ne verjamem najbolj. Bom pa poskusila. Kaj pa ve, poznate ta čaj in vam je kaj pomagal?

clock-img

26.09.2008, 08:42

clock-img

monty

pencil-img

421

jaz jo pijem prvi mesec, ker se tudi trudiva že 4. mesec ampak mislim, da spet ni nič. Ker imam nek čuden izcedek pet dni pred pričakovano M. sem mislila, da bo pomagalo.
srečni tisti, ki jim uspe kar takoj. narava je res čudna. Žalostna sem že, pa kaj za vraga ne štima. user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti da čimprej ugledaš user posted image !

clock-img

26.09.2008, 08:49

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

TUKAJ

je govora o krvomočnici

clock-img

26.09.2008, 09:06

clock-img

Anonimen

Tud čaj s cimetom in ingverjem je baje dober.

Jaz sem si včeraj kupila z ingverjem in hibiskusom, sam ne vem če je ta tud dober?? Onega pa niso imeli.

clock-img

26.09.2008, 09:18

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jaz jo tudi pijem prvi mesec, ma imam občutek, da mi ni pomagala, saj user posted image  pričakujem čez nekaj dni in vsi znaki so že prisotni. Sem si pa za naslednje mesece nabavila Macino travo, čeprav tudi sama ne vem ali to koristi, upam vsaj da ne škoduje user posted image .

clock-img

26.09.2008, 11:45

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Kje pa si kupila Macino travo, ker sem slišala tudi jaz da je bojda še boljša od krvomočnice. Zasledila sem da jo punce prinesejo iz Bosne. Kje pa si jo ti dobila?

clock-img

26.09.2008, 11:47

clock-img

sensi

pencil-img

187

S*kje si pa nabavila macino travo.Jaz rada še to probala probala.Zeliščarji pravijo,da vsak čaj moramo pit najmanj 3 m.,da je efekt

Upanje umre zadnje.

clock-img

26.09.2008, 13:39

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Moram se vam malce izpovedati, ker se že sama sebi zdim smešna. Že 10 mesecev se trudim zanositi pa nič. In sem že tako obupana, da sem začela piti krvomočnico, čeprav jaz v te stvari ne verjamem najbolj. Bom pa poskusila. Kaj pa ve, poznate ta čaj in vam je kaj pomagal?

Meni je zgleda pomagal, sem zanosila v dobrem mesecu odkar sem pila čaj user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

26.09.2008, 15:09

clock-img

witto

pencil-img

1014

Tudi jast sem se spraševala, ali ima kakšen učinek. Pa sem jo začela pit, 14 februarja, vsak večer en lonček, za eno žličko medu. Pa tudi všeč mi je biluser posted image .Po 2 letih sem, 30.5. zagledalauser posted image , ali ima res kakšen učinek, nevem..........morda je pa le nekaj......user posted image

clock-img

26.09.2008, 17:03

clock-img

S*

pencil-img

3006

Macino travo mi je sodelavka prinesla iz Bosne. Sem jo iskala tudi pri nas, pa se jo nikjer ne dobi.

clock-img

26.09.2008, 18:11

clock-img

tejčica30

pencil-img

82

IZVIRNO SPOROČILO: monty

jaz jo pijem prvi mesec, ker se tudi trudiva že 4. mesec ampak mislim, da spet ni nič. Ker imam nek čuden izcedek pet dni pred pričakovano M. sem mislila, da bo pomagalo.
srečni tisti, ki jim uspe kar takoj. narava je res čudna. Žalostna sem že, pa kaj za vraga ne štima. user posted image user posted image user posted image user posted image

Monty, eni čas odkar se trudimo merimo že v letih. Ne se sekirat, ker zaradi tega ne bo nič prej. Sama sem to dojela šele pred kratkim in tudi tebi želim, da ti sama to dojameš čimprej in želim da čimprej zagledaš user posted image . Kar želim tudi vsem ostalim!

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem si včeraj kupila z ingverjem in hibiskusom, sam ne vem če je ta tud dober?? Onega pa niso imeli.

Kupiš pač pravi ingver (ga imajo v vsakem merkatorju) in pravi cimet (v skorji) in narežeš malo koreninice in košček cimetove skorjice, preliješ z vrelo vodo in to je najboljši čaj. Za boljši okus pa še malo jabolčnih krhljev zraven. Meni je kombinacija cimet&ingver zakon! Poleti sladoled, pozimi čaj in piškoti.

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Macino travo mi je sodelavka prinesla iz Bosne. Sem jo iskala tudi pri nas, pa se jo nikjer ne dobi.

Macina trava (hr.)  oz. Navadna črna meta (sl.) oz. Marrubium vulgare (lat.) se dobi pri nas! Podjetje Sitik d.o.o, ki ima sedež v samostanu v Stični. Zdaj pa navalite!

Moram pa povedat, da je to najbolj grenka stvar, ki sem jo kdaj pila. Ampak gre, poleg tega sem imela v času pitja zelo dobro prebavo.
Prebrala sem več literature o Marrubium vulgare. Naše zeliščarske knjige pišejo le, da ureja menstrualni ciklus, nič drugega. Prebrala sem nekaj tujih člankov na spletu in pa izkušnje punc na hrvaški RR. Samo nekje je napisano, da je ta rastlina lahko abortiv, zato sem jo pila za vsak slučaj le do ovulacije. Moram še naprej iskat prave informacije in priti stvari do dna.

Krvomočnice pa še nisem pila, sem pa si jo poleti nabrala. Zdaj imam pa Marrubium in to pijem, ker ne vem, če lahko oboje skupaj.
Tudi krvomočnica je zelo močna in ne pretiravat z njo, najboljše jo je pit v čajni mešanici z malininimi listi, koprivo in plahtico.

clock-img

09.10.2008, 15:12

clock-img

Cesarica13

pencil-img

36

Hej, lih sem napisala v drugi del foruma, da sem jo pila 14 dni po prejšnji menstruaciji in sem noseča :D.
Ne vem če je pomagalo ali ne, ampak ...

clock-img

09.10.2008, 15:54

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jst mam tud tega... sem ga v mullerju kupila (lučka, hvala!)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

09.10.2008, 20:10

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ni za kaj. user posted image

clock-img

09.10.2008, 20:40

clock-img

Anonimen

Jaz sem kar nekaj časa pila krvomočnico, ingver, rman in plahtico... čist možno, da mi je sedaj kakšen čaj oziroma zvarek šel iz glave. Aja, pa matični mleček, pa NeoVin+DHA, ki ima poleg vitaminov in mineralov še kapsulo omega3. Noro!! user posted image

No, potem sem pa tisti mesec, ko sem zanosila jemala vitamn E in je uspelo. Samo ne bom nikoli vedela ali je pomagal ta vitamin ali pa je bil pač nama tisti mesec tako ali tako usojen. Pa še to je zanimivo, da sem že dvakrat zanosila ob istem času v letu (junija) - prvič smo se trudila pol leta, drugič 9. mesecev.user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 9.10.2008 20:41:35 >

clock-img

16.10.2008, 13:27

clock-img

lenna

pencil-img

234

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Jest sem ga tud včeraj iskala, pa ga nisem našla. Kdo pa je proizvajalec?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem