cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kuhan krompir - kako ga naj shranim?

clock-img

17.03.2008, 18:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Sem skuhala krompir (celega, neolupljenega), ker sem mislila delat praženega in je pač nekaj prišlo vmes in nismo imeli doma kosila. zdaj pa ne vem kako ga naj shranim do jutri. A ga dam lahko kar neolupljenega v hladilnik in bo dober potem jutri za praženega ali ga naj raje takoj narežem in bo pač jutri v solati?user posted image

ŠE nikoli nisem shranjevala krompirja in nimam pojma, če je sploh na drugi dan dober????

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

17.03.2008, 18:41

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Načeloma se ga ne shranjuje. Na tvojem mestu bi ga vseeno olupila in dala v hladilnik.

clock-img

17.03.2008, 18:46

clock-img

Anonimen

Po moje ga lahko z lahkoto neolupljenega shraniš za jutri. Eni trdijo, da je malo "uležan" še boljši. Kao reki naših starih mam in to.

Če ga boš pa lupila, pa ga definitivno naoljaj potem, drugače se ti bo izsušil.

clock-img

17.03.2008, 19:20

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Olupi,pokrij z folijo in jutri ga nastrgaj na ribežn kot kumare in naredi praženega,ful dobro pride tak delamo v gostinstvu

clock-img

17.03.2008, 20:15

clock-img

Markova

pencil-img

138

Olupi in zapri v kakšno tupperwarko ali kaj podobnega. Za pražit je ulažan še boljši.
 To, da se krompirja ne pogreva je pa never ending story brez osnove. Ker je stara mama tako rekla.

clock-img

17.03.2008, 23:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ma jaz bi ga kar neolupljenega dala v hladilnik. Jutri se pa lahko še odločiš, ali bo pražen ali v solati.

clock-img

18.03.2008, 03:58

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Jaz bi ga vrgla stran. Se pač držim nasvetov stare mame. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

18.03.2008, 08:38

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Jaz bi ga neoplupljenega shranila do jutri. Lahko pa narediš francosko solato in naj počaka do jutriuser posted image

clock-img

18.03.2008, 09:00

clock-img

urskas

pencil-img

683

Pri nas krompirja ne pogrevamo!
Včasih nam "ostane" le krompirjeva solata.

clock-img

19.03.2008, 12:26

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Za pražen krompir je men najbol če ga en dan prej skuhaš. Js ga skuham pa kr neoluplenga dam na krožnik v hladilnik, pa je drug dan ful dobr.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem