writing-img

Kuhana govedina v omaki - kaksni?

clock-img

10.03.2009, 08:26

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim user posted image .

Hvala!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

10.03.2009, 08:28

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Pomojem je najbolje, da na hitro popražiš govedino iz obeh strani, da spustita sok, daš govedino ven in nadaljuješ z navadno omako. Čebula, česen, poper, začimbe, na koncu pa lahko dodaš tudi kislo smetano.

clock-img

10.03.2009, 08:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz imam malo čuden okus za hrano user posted image , ampak... tista res fajn kuhana govedina (čiiisto mehka) mi je full všeč v omaki iz bučk. Mnjam.

clock-img

10.03.2009, 08:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

Popeci govedino z obeh strani, daj zrezke ven, pomokaj, dodaj paradižnikovo mezgo, zalij z vodo ali še boljše z govejo juho, dodaj začimbe in voila.

clock-img

10.03.2009, 08:35

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ali pa v hrenovi omaki.
samo če maš otroke vprašanje če bo kdo jedel.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 10.3.2009 8:36:40 >

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

10.03.2009, 08:41

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ostala mi je kuhana govedina iz juhe, pa bi danes naredila kao zrezke v omaki in kuskus. In se mi niti slucajno ne sanja, v kaksno omako lahko potunkam to govedino?
Pa ne prevec komplicirano prosim user posted image .

Hvala!

Jaz ne bi več te govedine kuhala, ker bo postala povsem žagovinasta. Raje naredi polepete in zraven kako dobro solato, morda krompirjevo, če jo jeste zraven mesa. Ali pa naredi samo govedino v solati s čebulo. Če pa želiš toplo, jo pogrej v juhi, v kateri se je kuhala in jo ponudi s hrenom in solato. Lahko pa jo pogreješ in daš za prilogo dušene bučke v omaki.

< Sporočilo je popravil Čupka -- 10.3.2009 8:44:42 >

clock-img

10.03.2009, 08:45

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Popečeš zrezke z obeh strani (zdaj, če so kuhani, ne vem, če jih je sploh treba, ampak recimo ...), potem jih pobereš ven, dodaš še olje, če ga je premalo, malo pomokaš, prepražiš, zaliješ z vodo. Dodaš začimbe: muškatov orešček (čisto malo), baziliko, brinove jagode, česen, poper.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem