writing-img

Kuhanje z AM

clock-img

23.03.2010, 15:14

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!

clock-img

23.03.2010, 15:44

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Zakaj pa ne bi z navadnim mlekom? Jza tega sploh ne razumem, zakaj je treba z AM kuhat. Saj je isto kravje.

clock-img

23.03.2010, 15:45

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

AM se ne kuha.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.03.2010, 17:56

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!

Če je otrok še majhen, skuhaj na vodi in potem primešaj AM, saj se AM ne kuha. Če pa je otrok že večji, pa lahko gres, polento ipd. kuhaš že na navadnem mleku. Meni je P rekla, da tam okoli 9. meseca lahko komot za kuhanje uporabjaš navadno mleko, za pitje pa še AM.

clock-img

24.03.2010, 09:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem našima pri 7,5-8 m take stvari delala na alpskem, ker mi nikakor ne gre to kuhanje z AM, nikoli z AM, drugače pa sta na flašo dobila AM, za kuhanje pa vedno alpsko 3,5

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

24.03.2010, 11:11

clock-img

tinkara 2

pencil-img

31

Jaz našemu skuham z vodo in malo posolim, mleka ne dodajam, ker se še dojiva. Na tvojem mestu bi skuhala gosto polento z vodo in potem dodala malo AM. Alpsko mleko se odsvetuje vsem, za dojenčke pa sploh ni primerno. Pediatrinja mi je rekla, če pri 9 mesecih ni težav in alergij na mlečne izdelke, lahko počasi začnem dajati navadno polnomastno mleko. Dobro jejta. user posted image

clock-img

24.03.2010, 21:43

clock-img

frutolina

pencil-img

766

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Hvala in lep dan!

ne, na AM ne.Lahko skuhaš na vodi in kasneje ko se ohladi na primerno temperaturo dodaš AM.
Al pa zakuhaš na kakem riževem mleku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem