writing-img

Kuhinjski elementi

clock-img

06.04.2009, 14:21

clock-img

Kamejka

pencil-img

130

Pozdravljene!

Potrebujem kuhinjske elemente in pomivalno korito. Sice sem merila kuhinjo, ampak nikoli še ali dobila ali kupovala elemente, tak da tu sem na rahli nogi. Predvidevam, da pride zgoraj kakšnih 8 elementov, spodaj pa manj..user posted image Očitno potrebujem moškega, pojma nimamuser posted image
Če morda veste za kakšno kuhinjo, ki se komu potika po kleti ali na podstrešju, bi bila vesela. Jo kr nujno že potrebujem, da lahko začnem normalno (obratovati) user posted image v kuhinji.
Sva iz Mb!

Hvala!

clock-img

06.04.2009, 17:51

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Žal nimam elementov in korita, imam pa eno kuhinjsko pipo, če potrebuješ. Montirana je bila eno leto, uporabljana pa skoraj nič, ker sem jo imela montirano na bani. Je pa za stensko montažo in ni za na nizkotlačni bojler.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

06.04.2009, 20:10

clock-img

Kamejka

pencil-img

130

Oj!

Pipa je najmanjši problem v kuhinji. Potrebujem elemente.
Hvala vseeno!

clock-img

06.04.2009, 20:37

clock-img

ina83

pencil-img

82

Mi z veseljem podarimo kuhinjo. Sicer je že stara, ampak funkcionalna. Smo iz okolice KR.

clock-img

06.04.2009, 20:43

clock-img

Kamejka

pencil-img

130

imaš zs Ina83

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem