writing-img

Kuhinjski moli

clock-img

14.05.2012, 11:36

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Naj mi kdo reče, da ne obstaja možnost, da že v kupljenem paketu ujamemo  tudi kuh. mole. Sploh gres. V frišnem paketu se že vali drobcena pajčevina.

Sama papirnate paketke hrane presujem v steklene kozarce s pokrovom, pa še vedno prileti kdaj kuh. molj.... in mi para živce.   Ste že imele ta izziv?  ;)

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

14.05.2012, 17:13

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pri nas smo jih neki notri prinesli (predvsem v pistacijah so radi), ogromno jih pa tudi notri prileti (od zuni)... 2x letno čiščenje shrambe, striktno zapiranje vrat in tiste hiške za lovit jih... to pomaga. je pa res, da če bi jest opazla, da so nekje molji notr ne bi nič sejala al pa karkoli ampak bi stran vrgla.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

14.05.2012, 17:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moli? a to misliš molji?

že pred leti sem enkrat dala moko v škatlo in hvalabogu je bila ena ki res zatesni; ko sem hotla opret po nekaj časa uno škatlo, sem slučajno z očesom ujela, da se moka premika in - ma cela armada enih žužkov je not lezla. nisem upala tega v stanovaju odpret, sem nesla v gozd in stresla tam. upam, da nisem s tem naredila kake mini ekološke katastrofe user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.5.2012 17:18:23 >

clock-img

17.05.2012, 13:11

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

sovražim jih!!!

to se kr sami zaredijo od nekje. In ja tud jst sem že vidla v trgovini tisto pajčevino v gresu.
Ali pa črve v polenti....ma groza no. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem