writing-img

Kuhinjski umivalnik - mat ?

clock-img

17.03.2008, 13:12

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Izbirava umivalnik za v kuhinjo in meni je bolj všeč mat izvedba, ne vem pa če je praktična.

Ali katera ima, ali se nabira umazanija in vodni kamen kaj bolj kot pri sijajnem ?

clock-img

17.03.2008, 13:17

clock-img

Anonimen

Jaz ga imam.
Čistit ga je glih tko trebauser posted image
Ma ne, men je všeč, dost lažje se ga spuca, ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda.
Mam pa sam okroglega, k mam majhno kuhinjo. Slika je v albumu.

clock-img

17.03.2008, 13:26

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Čistit ga je glih tko treba

Tega sem se najbolj balauser posted image

ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda.

No, jaz približno tko razmišljam ... sam me je mal zaskrbelo, da se v delu kjer je odcejevalni že lažje nabira vodni kamen in umazanija user posted image

Mata pa ful podobno zastavljeno kuhinjo, še les bo zelo podoben user posted image

Pa slike Cerkniškega jezera so tud lepe ... tole jezero obožujem

clock-img

17.03.2008, 13:29

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Jaz imam mat z laneno strukturo. Tako, kot je Karin napisala. Pucat ga je isto treba. Na začetku me je mogoče mal motila ta lanena struktura, ker sem imela občutek, da nikol ni čist, zdaj sem se ga pa že navadila.

clock-img

17.03.2008, 13:33

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz imam mat z laneno strukturo

mi imamo tudi takega - sicer zgleda lepo, ampak v naslednji kuhinji pa ne bo tak - res je preveč vodnega kamna in imam občutek, kot da se ga ne da čisto odstranit

clock-img

17.03.2008, 15:53

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Imam blankotovega, poliranega in bi ga najraje ven zagnala. Da me je mogla prodajalka prepričat, da se svetli siligranit zapaca in se ne da več očistituser posted image  . Ampak zdaj je , kar je in ga veselo poliram enkrat  na teden, pomiti ga je pa tako ali tako treba vsak dan, ne glede na to, iz katerega materiala je.

clock-img

17.03.2008, 21:08

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

jst imam tudi mat in sem zelo zadovoljna, je res, da ne odagam mokre posode nanj, ker imam pomivalni storoj, če že kaj, potem obrišem, pa ni nobenh znamenjuser posted image o vodnemu kamnu. Ne bi imela več svtlečega.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

18.03.2008, 11:24

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tudi moj umivalnik je mat. Sem zelo zadovoljna z njim ker tudi takrat ko je umazan se to ne vidi. Pa ne vidijo se posušene vodne kapljice, pa ni ga treba kar naprej glancat, pa men je lep, bolj kot svetleč.
Smo zdej preurejal kuhinjo pa smo spet mat izvedbo izbral.user posted image

clock-img

19.03.2008, 08:27

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Sem se kar hitro odločla za laneno strukturo user posted image
Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem