writing-img

Kuli

clock-img

22.08.2008, 13:54

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Tamala mi je počečkala krilo iz svetlega jeansa s kulijem, pa mi vanish nič ne pomaga; a je kako "čarobno" čistilo ali naj se sprijaznim z novim vzorcem??

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

22.08.2008, 13:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Dr. Beckmann's, take male flaške za odstranjevanje madežev - imajo tudi za kuli in deluje. Kupiš v DM-u, tudi v Mercatorju sem že videla.

clock-img

22.08.2008, 14:05

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja, poznam tegale Beckmanna, imam krpice za steklokeramično ploščo. Hvala!!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

22.08.2008, 14:39

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Meni gre z Megliom vse ven. Sicer res kulija še nisme probala, ampak kar, je pa šlo. Pa tega ni bilo malo.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.08.2008, 15:37

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Probaj z radirkouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

22.08.2008, 15:45

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Men je šel kuli ven z vanishom, sam moraš res drgnit, kar pa lahko poškoduje barvo na tvojem krilu. Aja sem pa uporabila vanish za sedežne, ker je bil le-ta počečkan.

clock-img

22.08.2008, 16:10

clock-img

enkratna

pencil-img

821

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj
Tamala mi je počečkala krilo iz svetlega jeansa s kulijem, pa mi vanish nič ne pomaga; a je kako "čarobno" čistilo ali naj se sprijaznim z novim vzorcem??

Ravnokar sem zasledila naslednji "recept":
Za ta problem potrebujete čas in malo alkohola, gospodinjskega bencina ali limoninega soka. Za volno raje uporabite kolonjsko vodo ali špiritno milnico. Če boste nato vaše oblačilo očistili na običajen način, bi moral biti madež odstranjen.

Obstaja tudi eno "čudežno čistilo" (ki ga sama nikoli nisem preverila) BZUPoint G502 (Odstranjuje madeže na tekstilnih površinah in materialih. Brez ostankov. Odstranjuje v vodi netopno umazanijo kot npr. žvečilni gumi, lepilo, lak, bitumen, flomaster, kemični svinčnik, karbonski papir, kopirno in barvo za žige, tinto idr - če je seveda barva tekstila obstojna!).

clock-img

22.08.2008, 22:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni je najmlajša celo sedežno porisala s kulijem (očitno je mislila, da je to plakat, ki ga mora porisat user posted image ), pa sem vse dobila brez težav ven z modrim Rex-om (s sodo) in krtačko za roke - pa še to sem čisto rahlo zdrgnila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem