writing-img

Kumare

clock-img

06.08.2008, 15:00

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Zanima me če so kumare primerne za 7-mesečnika? Jih katera dela svojemu otroku in kako?
Hvala in lp!

clock-img

06.08.2008, 15:04

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, kot kumarčno omako ji pripravim. Pa še pire zraven in papa kot velikauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.08.2008, 15:04

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz mu ne bi dala surovih. Mogoče tople, poiskusiš čisto malo za prvič.
Mene je grozn peku želodec, če sem jedla surove, tako da sedaj jem samo tople s kromperjem. Moj jih pa je surove, samo olupljene in posoljene pa je vredu.

clock-img

06.08.2008, 15:32

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Ja kumare v omaki, pa naj bojo domače, ker če bi vedela, kako vzgajajo trgovinske kumare je niti od blizu nebi pogledala.

clock-img

06.08.2008, 16:22

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pri vsej izbiri zelenjave v tem letnem času jaz naši še ne dajem kumar, ker ful napenjajo, sploh če so surove.

clock-img

06.08.2008, 16:26

clock-img

anita4

pencil-img

253

Tudi mi smom že pridni papali kumare v omaki , pa bomo stari 8 mesecev.
Ni bilo nobenih problemov, zraven sem pa nardila pire v pire pa na koncu malo pretlačila purana ali pa piščanca kuhanega, njami , njami , imamo zelo radi.

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

clock-img

06.08.2008, 17:29

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Irena88

ker če bi vedela, kako vzgajajo trgovinske kumare je niti od blizu nebi pogledala.

A daj no, resuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.08.2008, 20:24

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

ker če bi vedela, kako vzgajajo trgovinske kumare je niti od blizu nebi pogledala.

A daj no, resuser posted image

heheuser posted image

tople kumare s pretlačenim krompirjem so najbolšeuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

06.08.2008, 21:50

clock-img

Anonimen

Ja kumare v omaki, pa naj bojo domače, ker če bi vedela, kako vzgajajo trgovinske kumare je niti od blizu nebi pogledala.

Kako pa jih narediš? user posted image

clock-img

07.08.2008, 14:05

clock-img

maša2008

pencil-img

128

Tudi  mene zanima kako pripravite kumare v omaki? Saj vem da je čudno, ampak res jih ne znam user posted image

clock-img

07.08.2008, 14:11

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

IZVIRNO SPOROČILO: maša2008

Tudi  mene zanima kako pripravite kumare v omaki? Saj vem da je čudno, ampak res jih ne znam user posted image

podpisuser posted image

clock-img

07.08.2008, 14:27

clock-img

lane31

pencil-img

1621

Torej ravno danes kuhala......naribaš kumare - morda bolje odstraniti peške.....prepražiš čebulo nato žlico moke ,streseš kumare ,zaliješ z vodo ,sol,muškatni orešček,kumina mleta,česen v prahu  in jaz dam še sladko papriko za barvo ,podušiš do mehkega ,po želji še smetana zraven user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

clock-img

07.08.2008, 22:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Torej ravno danes kuhala......naribaš kumare - morda bolje odstraniti peške.....prepražiš čebulo nato žlico moke ,streseš kumare ,zaliješ z vodo ,sol,muškatni orešček,kumina mleta,česen v prahu  in jaz dam še sladko papriko za barvo ,podušiš do mehkega ,po želji še smetana zraven user posted image

Isto, samo brez moke. Je čisto nepotrebna, sploh ker na koncu dodam kislo smetano.
Aja, pa pešk ne odstranim.

clock-img

08.08.2008, 07:46

clock-img

simin

pencil-img

166

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Isto, samo brez moke. Je čisto nepotrebna, sploh ker na koncu dodam kislo smetano.
Aja, pa pešk ne odstranim.

pri nas delamo isto, mogoče včasih dodam malo mletega mesa k čebuli, ko se praži, pa pol naprej isti postopek. tudi brez moke. mnjam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem