cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kune

clock-img

23.07.2007, 00:22

clock-img

M81

pencil-img

43

Katera ve kje se bolj splaca kupit kune,tu ali na hrvaskem?In kje?

27.07.2001 ob 2.00 h se nama je rodil sin Anej.

clock-img

23.07.2007, 06:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

V Slo, na PBS. Baje no, zadnjič so pri nas v službi nekaj ženske pračunavale in prišle do tega, kar sem napisala jaz.

clock-img

23.07.2007, 09:59

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Bolje je kupiti Kune pri nas. Ker na Hrvaškem marsikje zaračunajo še provizijo za menjavo.

clock-img

24.07.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

Ista pašta,pravi primorc.Me smo sicer menjale pri nas,smo pa tečaj v menjalnici na meji pogledale in je isti.Počasi se hrvatje osveščajo in jemlejo eure,ampak moraš imeti srečo,da naletiš na poštenega,ki ti bo menjal po uradnem tečaju.me smo ga imele,zelo prijaznega natakarja,ki je pošteno menjal in dodal,da mora jemati eure,ker so pač obkroženi z državami,ki imajo vse eure.

clock-img

25.07.2007, 22:27

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi smo jih kupili na Hrvaškem in sva ugotovila z mojim, da je bil tam boljši tečaj, kot pa v banki Koper. Sicer pa nikjer ni hude razlike. Mi smo jih sproti menjali, kot je kazala potreba.

clock-img

25.07.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

Jaz jih kar na bankomatu dvignem.

clock-img

29.07.2007, 16:05

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Tudi jaz. Baje se najbolj splača.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

29.07.2007, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne, najbolj se splača direkt v trgovini s kartico plačat. Ker potem ni čisto nobene provizije. Samo kaj, ko na dopustu običajno rabiš keš.

Provizija na bankomatu pa je fiksna, cca bivših 400 SIT. Zato pa je treba večji znesek dvignit, ne malo po malo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem