writing-img

Kupim Footmuff za Mutsy-ja

clock-img

23.03.2009, 21:45

clock-img

Anonimen

Živjo!

V BC so me malo nateg**** pa zdaj tu sprašujem, če slučajno kdo ve za koga, ki prodaja Footmuff zimsko vrečo barve College green za Mutsy-ja, oz. če kdo ve kje poleg BC se da to zadevo dobit (lahko tudi v Italiji ali Avstriji).
Hvala!

clock-img

24.03.2009, 12:08

clock-img

kat007

pencil-img

119

mene je BC na** za cel vozicek, sem ga cakala 3 m, sem skoraj prej rodila, tako da smo ga sli kupiti v zagreb... Lahko probam najdet racun, ce te zanima, kje smo ga nabavili ... trgovski center pred zagrebom desno.. sam ne vem stacune na pamet ...

clock-img

24.03.2009, 14:54

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Pokliči v Zg, trgovina je Baby media shop. Če imajo na zalogi lahko takoj odpelješuser posted image
http://www.media-commerce.com.hr/ducani.php

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

24.03.2009, 20:47

clock-img

Anonimen

Punci, hvala!
Smo zdaj našli začasno rešitev, saj je sestra od mojega posodila svojo Quinny vrečo, ker je mali že skoraj 2 leti star in je ne rabi več ... tak da jo bom lahko vanjo zavila, dokler ne dobimo te iz BC ... samo malo sumim, da bo ta prišla prav šele jeseni spet user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem