writing-img

Kupim kombinezon

clock-img

11.01.2010, 09:06

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Dobro jutro, ker gre hči na smučarski tabor, bi nujno potrebovala še en smučarski kombinezon (za rezervo, za preoblečt), in sicer štev. 128 , oz. za starost 8 let. Ali ga je kdo prirpavljen prodajti, rabili bi za deklico, lahko je tudi temno moder, rumen, zelen ali kaj podobnega...Hvala, lep dan.

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

clock-img

11.01.2010, 10:18

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Malo poglej na razprodaji. Mi smo ponavadi v Šparu dobili zelo ugodno, včasih še celo med zadnjimi kosi.

clock-img

11.01.2010, 10:47

clock-img

gita10

pencil-img

1507

nevem če se ti splača, da kupujepš rabljenega edino da ti ga kdo podari ( bi ti ga rade volje vendar naslednje leto ker je moj star tudi 8 let).
Moj sin ima zelo dobre stvari, ker trenira smučanje in ima več opreme sem pa zadnjič iskala nekaj da ima za doma ko se sanjka in dobila v mani za 10 eur smučarske hlače, ki so čisto dovolj za rezervo.  

clock-img

11.01.2010, 11:46

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Rade volje bi ji kupila novega, ampak na Štajerskem oz.Celjskem so trgovine izropane, jutri se zapodimo v BTC, če bi ga slučajno dobili. Zato povprašujem po novem ali rabljenem.

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem