writing-img

Kupim letno vinjeto 2013

clock-img

25.05.2013, 11:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Če ima kdo viška letno vinjeto 2013, pa da je ne potrebuje...  mi kar na ZS pišite.

Hvala user posted image

clock-img

27.05.2013, 08:13

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Hahahhahahauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa dobra upam ,da dobiš kakšno seveda user posted image user posted image

clock-img

27.05.2013, 08:29

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Če ima kdo viška letno vinjeto 2013, pa da je ne potrebuje...  mi kar na ZS pišite.

Hvala user posted image

Temu se pa reče optimizem! user posted image user posted image
jaz je žal nimam, če bi jo pa mela viška, bi ti jo pa z veseljem podarila!

clock-img

27.05.2013, 12:55

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Hahahhahahauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa dobra upam ,da dobiš kakšno seveda user posted image user posted image

Ne me jezit user posted image   Hvala.

Saj se prodajajo na netu, ampak so mi predrage, glede na to, da je že kmalu junij user posted image
Tak zelo nujno pa je ne rabim, da bi zanjo odštela 90 eur.

clock-img

27.05.2013, 12:57

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Reči kak češ, jaz temu rečem... "Moj avto brez vinjete letos"   user posted image

Aja, kak pa sta sklepali, da se nobena živa duša ni javila na ZS? Imata vpogled v moj ZS? Ha? Ha?!!
A ga ta RR spet sračka?

Ne morem verjeti!

clock-img

27.05.2013, 13:02

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Reči kak češ, jaz temu rečem... "Moj avto brez vinjete letos"   user posted image

Aja, kak pa sta sklepali, da se nobena živa duša ni javila na ZS? Imata vpogled v moj ZS? Ha? Ha?!!
A ga ta RR spet sračka?

Ne morem verjeti!

hahahah to je ženski šesti čut, al kako bi rekla user posted image

Po kolk jih pa prodajajo na netu?

clock-img

27.05.2013, 13:37

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Šesti čut? user posted image

Na netu se prodajajo od 70 eur naprej. Ne dam! user posted image

clock-img

27.05.2013, 13:46

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Šesti čut? user posted image

Na netu se prodajajo od 70 eur naprej. Ne dam! user posted image

voh, okus, vid, sluh, otip, a je še kakšen? looooooooooooooooooooooool

clock-img

27.05.2013, 13:56

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

voh, okus, vid, sluh, otip, a je še kakšen? looooooooooooooooooooooool

Izkoristi te čute, pa mi eno odlepi iz kakega avta user posted image

Zavohaj slabo prilepljeno vinjeto, poglej kje je avto z odprtimi vrati, poslušaj, če ni kakih siren okoli ali soseda in lastnika, previdno z rokami odstrani in je ne poškoduj... in še en čut je... sedmi! Laufaaaaj, kolko te noooggeee neeeseeejoooo!!

In okusila boš neizmerno zadovoljstvo, ko mi jo boš dala user posted image

clock-img

29.05.2013, 11:16

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Lulu saj imaš na petrolu polletno pa to nabav

clock-img

29.05.2013, 12:52

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Lahko se motim, ampak mislim, da imamo samo letne, mesečne in tedenske - razen, če se Lulu vozi z motorjem, potem ima pa na izbiro tudi polletno.

clock-img

29.05.2013, 19:42

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Lahko se motim, ampak mislim, da imamo samo letne, mesečne in tedenske - razen, če se Lulu vozi z motorjem, potem ima pa na izbiro tudi polletno.

LuLu ne vozi motor in zato ne more dobiti polletne vinjete. user posted image

clock-img

30.05.2013, 07:14

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Lulu se ti opravičujem res ni polletne vinjete sem sedaj šla pogledat ker sem jaz tudi planirala vzeti polletno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako ,da sedaj vidim da sem se zafrknila sreča pa ,da sosed prodaja po polovični ceni tako, da bom kar njega prosila ,da proda potem letno

clock-img

30.05.2013, 09:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

RAKICA1, če še imaš lkakega takega soseda... ki prodaja po polovični ceni... veš, kje me najdeš user posted image

To jaz želim, tako ceno user posted image

clock-img

30.05.2013, 10:24

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

RAKICA1, če še imaš lkakega takega soseda... ki prodaja po polovični ceni... veš, kje me najdeš user posted image

To jaz želim, tako ceno user posted image

Jaz jaz sem slišala ,da jih prodaja ko ga bom zunaj videla ga prašam če ima in seveda kakšna je cena pa ti sporočim seveda kuj verjamem pa da bo zrihtal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta vse zrihta sam povej kaj potrebuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2013, 10:33

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Jaz jaz sem slišala ,da jih prodaja ko ga bom zunaj videla ga prašam če ima in seveda kakšna je cena pa ti sporočim seveda kuj verjamem pa da bo zrihtal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta vse zrihta sam povej kaj potrebuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super. Hvala. Ampak te nekaj prosim.. v izogib kakišnim morebitnim problemom, npr. plačilo kazni za ponarejene listine,... te prosim, da preveriš ali so te vinjete originalne ali pa kopirane user posted image

Resno mislim user posted image

clock-img

30.05.2013, 12:32

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Super. Hvala. Ampak te nekaj prosim.. v izogib kakišnim morebitnim problemom, npr. plačilo kazni za ponarejene listine,... te prosim, da preveriš ali so te vinjete originalne ali pa kopirane user posted image

Resno mislim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič bat zaupam sosedu tako ,da sem 1000% da nebo noben ponaredek

clock-img

30.05.2013, 16:32

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič bat zaupam sosedu tako ,da sem 1000% da nebo noben ponaredek

Ampak, če ima nekdo več kot 2 vinjeti, ki jih ne potrebuje.. a ni to malo sumljivo? Ali pač ne... user posted image

clock-img

30.05.2013, 16:49

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

Ja nevem kje jih dobi on sej morem ga najprej dobit ,da vidim če lahko zrihta potem pa naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem