writing-img

Kupljena kašica z ribo?

clock-img

22.03.2010, 21:57

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Sicer sem zadnjič naredila že celo študijo v Müllerju in DMu (kjer ni bilo nobene izbire) iz telih otroških kašic, pa vseeno .. morda katera, ki to pogosto uporablja, ve.

Zanima me, če obstaja kašica z ribo, ki ne vsebuje testenin in/ali riža? Se pravi kak krompir ali kaj podobnega ...

clock-img

30.03.2010, 10:58

clock-img

mateja8

pencil-img

499

Po moje ne. No, ne vem.

V čem pa je problem? Takšno kašico mu v 15 minutah pripraviš sama, pa še okusna bo. Ker te kupljene zelenjavne kašice so ogabne. Jaz je s tem ne mučim, ji jo raje sama pripravim.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

clock-img

31.03.2010, 21:37

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Tako kašo si narediš v svoji domači kuhinji tik tak...malo zelenjave skuhaš (blitva/šinača/bučke/ohrovt),zraven narediš gladek krompirček...user posted image pa lepo po malem dušiš.
In kosilo je narejeno kot se šika! Brez kupovanja raznih pripravkov.

Moja ta mala je oboževala user posted image in jih še vedno pri treh letih.V teh treh letih ni pojedla ene same kupljene kašice.Vedno sem bila za kuhanje.

clock-img

31.03.2010, 22:24

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Jaz rib ne jem, ne prenašam vonja, ko se kuhajo/pečejo.
Zato tudi tamali ne pripravljam rib, ampak občasno kupim lonček, ki vsebuje ribo. Mislim pa, d asem v celem Mulerju našla en sam lonček z ribo. Ne vem pa, kakšna je bila "spremljevalna" zelenjava.
Itak ji pa ni bil všeč okus, mamina hčiuser posted image

clock-img

01.04.2010, 10:20

clock-img

koala

pencil-img

5539

misamuk če te moti vonj pri pripravljanju rib poskusi vitkega soma, ne smrdi 15 minut po kuhanju ne veš da so se pekle ribe v tem stanovanju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

01.04.2010, 13:08

clock-img

mateja8

pencil-img

499

Če komu smrdi, ko se ribe pripravljajo, naj poskusi rečne ribe in ne morske. Morske ribe imajo tako izrazit neprijeten vonj.
Moja mala je stara 6mesecev in pol in sem ji ta teden dala ribo. (file pange - rečna riba), ki nima izrazitega vonja in okusa in moram rečt, da ji je bilo zelo všeč. S tem ko nobene kupljene kašice ne mara. Samo eni dve zelenjavni, če je sila poje sicer doma pa nikoli. Lonček samo včasih na poti.
Sem pristaš kuhanja.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

clock-img

03.04.2010, 00:02

clock-img

tinas

pencil-img

409

po moje bi se dalo dobit v Italiji in sicer od Plasmon. oni imajo take mesne in ribje kašice brez dodane zelenjave ali česa drugega. to dodaš potem sama, pač skuhaš krompirček in dodaš kašico.

lpt 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem