writing-img

Kvas v vrečki ??

clock-img

29.10.2010, 17:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

Danes sem v trgovini zasledila,da prodajajo tudi kvas v prahu in je pakiran v take vrečkice kot npr. pecilni prašek...zdej pa ne vem al sem jaz za luno ali je meni kvas normalen samo tisti,ki je v kockah v hladilnikuuser posted image
pač normalen kvasuser posted image
Zdej me pa zanima,če ja katera že provala tak kvas in če se sploh obneseuser posted image oz. če deluje kot normalen kvasuser posted image ?

clock-img

29.10.2010, 17:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Danes sem v trgovini zasledila,da prodajajo tudi kvas v prahu in je pakiran v take vrečkice kot npr. pecilni prašek...zdej pa ne vem al sem jaz za luno ali je meni kvas normalen samo tisti,ki je v kockah v hladilnikuuser posted image
pač normalen kvasuser posted image
Zdej me pa zanima,če ja katera že provala tak kvas in če se sploh obneseuser posted image oz. če deluje kot normalen kvasuser posted image ?

misliš mogoče pivski kvas, tisti, ki je tako za uživanje, no, zda dodajanje vitaminov in tako? Vem, da Montignacova metoda non stop poudarja pivski kvas, sem ga tudi sama imela doma, samo je gravžen. če pa je za testo dvigat, pa ne vem, nisem nikoli probala.

clock-img

29.10.2010, 17:08

clock-img

ona

pencil-img

3685

ne,ne ga prodajajo v takih vrečkah kot je npr. pecilni prašek,v teh majhnih in piše gor normalno kvas v prahu...to mi je čudno,če bi ga npr. lahko npr. uporabila za testo za pizzouser posted image

clock-img

29.10.2010, 17:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ona

ne,ne ga prodajajo v takih vrečkah kot je npr. pecilni prašek,v teh majhnih in piše gor normalno kvas v prahu...to mi je čudno,če bi ga npr. lahko npr. uporabila za testo za pizzouser posted image

aja, suhi kvas. ja, vem, prav kvas v majhni vrečki. ja, seveda ga lahko uporabiš za pico, saj eni vse samo s suhim kvasom delajo. No, jaz ne, tako da ne vem, kako se naredi, preberi navodila, pa bo. Ni panike.

clock-img

29.10.2010, 17:10

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

http://www.mercator.si/trgovina/dr-oetker-instant-suhi-pekovski-kvas_22727

Instant kvas...Ga uporabljam ja.Tega imam vedno na zlogi,tistega v kocki pa obcasno.
Imele ze od oetkerja,Digija,mercatorja....

clock-img

29.10.2010, 17:11

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Uporabljam, ja. In mi je kul.

Jst.

clock-img

29.10.2010, 17:28

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz ta kvas dam zmeraj ko pečem kruh v kruhomatuuser posted image user posted image

clock-img

29.10.2010, 18:21

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz ga uporabljam za kruh

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

29.10.2010, 18:37

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ja,tale ja user posted image

jaz sem pa mislila,da so se zmotili v napisu na vrečkicah user posted image user posted image

Ob prvi priliki  ga kupim in sprovamuser posted image

clock-img

29.10.2010, 19:27

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Meni je zakon. Mi bolje uspe kot z navadnim v kocki. Z navadnim jaz ne naredim prav, imam vedno občutek, kot da ni kvas dobro vzhajal, in meni nikoli ne zraste lepo. S kvasom v vrečkici, pa je vedno ok.

clock-img

29.10.2010, 19:58

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Ves cas ga uporabljam... in to samo tega:)
Ce ne drugega ze zaradi tega ker ce ga ne porabim takoj, dlje zdrzi:)

clock-img

29.10.2010, 20:00

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tudi jaz.

Drugače je pa za moje pojme najboljši Digo, kruh najlepše vzhaja. Mercatorjev je zanič, Dr. Oetker pa za silo.

clock-img

30.10.2010, 18:32

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tudi jaz.

Drugače je pa za moje pojme najboljši Digo, kruh najlepše vzhaja. Mercatorjev je zanič, Dr. Oetker pa za silo.

Moj bog... nimam pojma kaj imam jaz za eno firmo...:S hehe, spomin:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem