writing-img

LEONOR, ARIEL, JAR, DREF

clock-img

07.06.2013, 13:08

clock-img

takotako

pencil-img

608

A ima kdo odveč računov od LEONOR, ARIEL, JAR, DREF, ampak iz Merkatorja? No se priporočam.

clock-img

07.06.2013, 13:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

oh, jaz sem pa mislila da izbiraš otroška imena in si falila sekcijo "imena" user posted image

clock-img

07.06.2013, 15:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

oh, jaz sem pa mislila da izbiraš otroška imena in si falila sekcijo "imena" user posted image

Jaz, ko sem prvo prebrala, sem samo pomislila, PA NE NOOOO!!! user posted image

Avtorica... Nimam user posted image

clock-img

07.06.2013, 16:02

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Lenor in Ariel, OK. Ampak Jar, Dref? user posted image   Predolgo si že zdoma, vrni se. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

11.06.2013, 10:13

clock-img

takotako

pencil-img

608

Hahaha... oh hvala vam... ste me nasmejale, med tem ko sem že skor jokala ker sem res doma brez službe in obupavam.
Super steuser posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 10:19

clock-img

Neala

pencil-img

427

Jao, ko sem naslov vidla, sem tudi jaz pomislila: pa kaj spet to ena z nekimi čudnimi imeni. Pa sem že razmišljala, da bi pogojno Leonor prišel v poštev, ostalo pa.... user posted image user posted image user posted image .

Aja, odgovor: nimam nič računov, žal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem