writing-img

LJ porodnišnica - plenice

clock-img

23.05.2009, 18:01

clock-img

TeBo

pencil-img

17

Mi lahko prosim poveste, zakaj je v opremi za dojenča, ki jo je potrebno pripraviti za v porodnišnico povsod navedeno, da potrebujemo tudi 3 tetra plenice??
Kolikor vem, so dojenčki v njihovih oblačilih, prav tako dobiš tam pleničke? Tetra plenic pa nimajo ali kako?

clock-img

23.05.2009, 18:12

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Za domov, če je potrebno široko povijanje, saj pred dobrimi tremi leti je bilo tako, tam so pa v njihovih plenicah

clock-img

23.05.2009, 21:32

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Za domov.

clock-img

31.05.2009, 21:03

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz sem tudi 3 vzela, na koncu sem ga pa itak v njihovi pustila. Če 3 dni koristiš njihove, jih ne bo konec, če še eno vzameš.

clock-img

03.06.2009, 09:41

clock-img

enaS

pencil-img

12

Jaz se pa ne strinjam, da vzameš njihove. Če bi vse tako razmišljale, potem se jih ne bi dalo dobiti, ko bi naslednja potrebovala. Zakaj potem ne vzameš za domov še spalne srajce, vložkov, pa še kaj inventarja ?

clock-img

03.06.2009, 10:21

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

ja to je pa res babica na MŠ potožila, da jim vse poberejo, konkretno se je nanašal na kapice in majčke. tko da se popolnoma strinjam z enaS

clock-img

03.06.2009, 10:47

clock-img

komarka

pencil-img

462

Tertra plenice (oprane in zlikane) rabiš ko prenašaš novorojenčka, pogrneš lupinco, eno daš sebi na ramo.
Če boš rabla široko povijanje boš pa tako vedela pred odhodom domov...

Sicer pa menda patronazne vidijo na domu dosti dojenčkov v majčkah KC user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem