cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LUTKA;pomagaj prosim!!!!!!

clock-img

23.03.2005, 09:20

clock-img

zana21

pencil-img

151

Prebrala sem da si si urejala stanovanjski kredit.
Pa me zanima ali je res da sedaj davek placa prodajalec stanovanja?
Pa ce ti ni odvec bi te lepo prosila,ce mi malo opises vse poti za kredit in na koliko let?
Katero vrsto kredita si vzela?

Hvala,zana

clock-img

23.03.2005, 10:59

clock-img

polona

pencil-img

132

Davek na promet nepremičnin vedno plača prodajalec, razen če se stranki ne dogovorita drugače.

clock-img

23.03.2005, 14:14

clock-img

lutka

pencil-img

1323

zana21,kar se tiče davka za stanovanje ti ne vem odgovorit,lahko pa ti povem,kar se tiče stanovanjskega kredita.

Vzela sva ga pri KBM in sicer 5 mio na 7 let.Obroka imama 71.000sit.Znesek ki ga dobiš nakazanega za 5 mio je 4.830.000,00.lahko pa dobiš 1/3 plače.

Dokumentacijo,ki jo rabiš je zemljiško knjižni izpisek in lokacijska informacija,ter šest mesečni prilivi plač.Si pa lahko kredit preračunaš tudi na njihovi strani.

Midva sva se za ta kredit odločila zato,ker dobiš vso gotovino izplačano na račun.

Če te še kaj zanima vprašaj,ne vem če sem vse napisala,ampak se več ne spomnim

lp

clock-img

23.03.2005, 14:15

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Aja, vzela sva stanovanjski kredit EURIBOR.Lahko pa ga vzameš na 25 let

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem