writing-img

Lačen ali ne

clock-img

22.06.2005, 19:46

clock-img

Anonimen

Men pa ni jasno...saj enoletnik pove kdaj je lačen kdaj ne?! Al imam prav ali ja?

Včasih se mi zdi, da je lačen in mu pripravim in ne je...včasih pa je..ma jaz več nič ne vem.

Pokaže če je lačen ali ne?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

22.06.2005, 19:51

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja pokaže,kako ne??
Čeprav imajo svoje muhe...Zara včasih prav a-ma,a-ma...pa ji dam...čez 5 žlic se pa dela, kot da me ne pozna in noče več...maš prov! Pol pa vedi...

clock-img

22.06.2005, 19:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jah kaj čš. Predn je skuhan pa prpraulen jih verjetn že mine :zmeden: Sicer pa tud ns včas a ni tko :zmeden: Al bi pa kej druzga ne tist k jim 'damo' :zmeden:

clock-img

22.06.2005, 19:55

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Uh, David se včasih že kr joče "od lakote", ko pa že sedi v stolčku in mu hočem dat v usta, se pa začne stran obračat.:zmeden: Pol mu pa morem pomočit prst not in mu dat tako za probat, da vidi, da je ok. :hudicek: mali ima že kr neke finte. Bi pa jedel "kosilo" za zajtrk, kosilo in večerjo. Če veš kaj mislim?-->krompir, meso, zelenjavo...

clock-img

22.06.2005, 22:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni se pa zdi, da naš štrajka zadnje dni zato, ker je vroče. 5 žlic, pa konec. Danes je pojedel čez cel dan toliko, kot drugače samo za zajtrk.:zmeden2:

Aja, sicer je pa tako, da ko je lačen, siten rata. Pa kar vleči začne kakšne piškote iz omare, ali žlice ali kaj takega....

clock-img

23.06.2005, 11:47

clock-img

Anonimen

moja nč ne pove.

lp, lara

clock-img

23.06.2005, 13:00

clock-img

puncica

pencil-img

9847

tud pri nas je tako, nikol ne vem al je lačna al ne, včasih se kr brez veze dere amamamam, zdej ne vem al je to mama al ama, :zmeden2: pol ji pa nardim za jest, pa poje dve žličke pa že leti.:(( No sej pogosto pa poje tist kar ji dam, ponavad se prej že dere ko zmešana če še kej pogrevam v tisti omari (beri:mikrovalovka :)- ) ji kr ni jasn zakaj zdej devam njejo skutko v omaro.
Ja no sej bodo kmal znal povedat pa si še sami vzet

clock-img

23.06.2005, 21:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Tudi mene to zanima.
Ker že nekaj dni, razne zelenjave za kosilo, jemo samo zrak pa zizlamo:(.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem