writing-img

Lažni popadki

clock-img

12.03.2010, 11:51

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Noseča sem 32 teden z dvojčki. Ker sem prvič noseča ne vem kako izgledajo lažni popadki. Včeraj me je bolel trebuh od 11 dopoldan do 18 zvečer ( spodnji del). ali so to lažni popadki ?

clock-img

12.03.2010, 12:21

clock-img

mini86

pencil-img

6050

lej..js sm tud mislna da mam lažne popadke in še visim na netu k me je zanimal kok časa trajajo-mene je zvijal že 2 ure..
pol sm si pa na listek pisala na kok časa jih mam k so se mi zdel že zlo na pogost..in glih zarad tega kličem v porodnišnico da imam lažne popadke samo so na dost pogost..pa mi je rekla da nj se pridm pokazat..js še vse počas se stušeram, mojga zbudim.......no on 8h sva se pršla "pokazat", ob 14h smo se že crklal..js bi se šla na tvojem mestu pokazat sploh k so dvojčki..bol brezveze..

aja pri meni je blo tko da je bla taka bolečina k pr menstrualnih krčih..pa pol zmer bl..
če te pa konstantno boli pa dvomm da so popadki k mene je tud skos neki bolel..

no kokr sm rekla js bi se šla definitivno pokazat-al pa vsaj poklič

srečno pa sporoči kako si zrihtala

< Sporočilo je popravil mini86 -- 12.3.2010 12:23:32 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

12.03.2010, 13:24

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

lažni popadki pomenijo otrdevanje trebuha, nekaj časa drži, pa spusti, ni pa periodično in ne boli - za razliko od pravih popadkov. Jaz sem v 30. tednu in mi že nekaj časa otrdeva trebuh, v prvo mi je tudi dokaj zgodaj - rodila sem pa v 42. tednu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem