cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lažni tester?kdo ve

clock-img

09.06.2006, 09:38

clock-img

Anonimen

Ali katera ve kako zgleda testna črtica na romed kasetnem testu,če si noseč.Ali se res skoraj zmeraj  pojavi na teh testerjih testna črtica,ki se rahlo obarva in ni zanesljiva?Ima katera kaj izkušenj s temi testerji?

clock-img

10.06.2006, 11:05

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

jaz sem že nekajkrat delala test z Romedom in se je testna črtica vedno obarvala. Ampak, ko nisem bila noseča je bila tenka in manj izrazita. Ko pa sem bila noseča je bila bolj jasna, debelejša in močneje obarvana kot kontrolna. Poizkusi še z kakšnim drugim testom. CB ali First Sign. Tam črtic ne bo, če nisi noseča. Oz. če bodo (ne glede na to kako so izrazite), verjetno nosečnost je. Držim pesti in sporoči kako je bilo.

clock-img

12.06.2006, 16:02

clock-img

Anonimen

Zdravo Liona.First Sign mi je pokazal,da nisem noseča in za naprej verjamem,da Romed tudi prav pokaže-nosečnost samo mi je tista rahla črtica kar močno dala upanje,saj sem si mislila črtica je črtica.
Lepo se imej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem