writing-img

La Bouche - Be My Lover

clock-img

10.03.2007, 16:10

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image

V sredini 90-ih je na lestvicah kraljeval duo La Bouche, katerega smo najbolj spoznali s hitom Be My Lover. Malokdo pa ve, da je to bil nemški duo, morda pa še kdo ne ve, da je simpatična temnopolta pevka Melanie Thornton že pokojna, saj je umrla leta 2001 v letalski nesreči.
Znani hiti od La Bouche so še Sweet Dreams, Fallin` in Love in I Love To Love.

http://www.mycoolclips.com/?v=0fe0d505f4e264a03c9f9e24e0a8c27e

Super duet - meni najbolj všeč v mojih rosnih letihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - škoda, ker je ona umrla!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

10.03.2007, 16:23

clock-img

Anonimen

Res je škoda,da je umrla,tega do danes nisem vedela.user posted image user posted image

clock-img

10.03.2007, 17:55

clock-img

Anonimen

Ja, umrla je v Avstriji ravno tisti čas, ko je padel WTC. Takrat je ful avijonov padlo dol. Ona je bla men tud dobra.

clock-img

10.03.2007, 22:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za ta video. Me je prav neslo nazaj, na prve žure v discotekah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem