writing-img

Lahka francoska solata

clock-img

30.11.2008, 14:44

clock-img

Anonimen

Enkrat sem kupila lahko majonezo od spara, pa je bila tako zanič, da sem jo stran vrgla. Tako, da ne bi rada prakticirala s temi lahkimi  majonezami. Baje se drugače lahko še majonezo zmeša s kislo smetano ali jogurtom, da ni tako kalorična. V Intersparu se sploh ne pozna razlike v okusu med lahko in med navadno, to je tista francoska, ki jo naredijo oni. Katera dela to solato in kako na lahki način? Hvala.

clock-img

30.11.2008, 18:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Baje se drugače lahko še majonezo zmeša s kislo smetano ali jogurtom, da ni tako kalorična.

Tega pa ne razumem user posted image Če boš majonezo zmešala z jogurtom ali kislo smetano, boš majonezinim kalorijam pridodala še kalorije jogurta oz. kisle smetane. Se pravi, da bo kvečjemu bolj kalorična user posted image

clock-img

30.11.2008, 18:42

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

moja 'lahka' francoska je iz doma narejene majoneze (ki jo dam cca polovico količine, ki je v receptu), ostalo polovico pa z jogurtom nadomestim. in men je odlična.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.11.2008, 21:43

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Tiste 2x na leto, ko jem francosko solato, jo naredim kar z navadno majonezo in je solatka ful dobra.

Ne vem, no, nikoli nisem marala teh light variant majonez in podobnih namazov, ker teh stvari itak ne jem pogosto in hočem takrat, ko jih jem, da so okusne.

mojeustvarjanje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem