writing-img

Lahko grem sama ali morava priti skupaj?

clock-img

25.09.2011, 17:23

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika
Punce, dajte mi prosim povedat ali je nujno, da je na prvem posvetu z menoj moj mož(kajti prišlo je tako, da ne more biti frej-službene obveznosti)....imava sicer opravljene že vse preglede in vsi izvidi so že v kartonih,
ali kaj komplicirajo, če bi prišla sama.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.9.2011 10:16:03 >

clock-img

26.09.2011, 07:50

clock-img

pupe

pencil-img

147

ne kopmplicirajo,...
vsaj pri meni ni bilo koplikacij, vendar bo moral še velikokrat s teboj če bo to potrbno, tko da ...

clock-img

26.09.2011, 09:00

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Hvala lepauser posted image  

clock-img

26.09.2011, 09:18

clock-img

metuljček_cekinček

pencil-img

117

Mogoče je boljše, če pokličeš in se s sestro Sonjo zmeniš, kako in kaj.
Če imata res že vse opravljeno in vse številke in gresta v bistvu sedaj v sprejemno pisarno, tj. sta praktično že v postopku.
Jest sem prišla sama, pa je moral priti še moj. Da zodovoljijo pravnoformalnim zahtevam.

clock-img

26.09.2011, 15:01

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Nisva še v postopku, imava pa vse opravljeno,( laparo, histero, hormone, spermiogram, uz), bova pa kmalu upam....no saj mogoče mu bo celo uspelo, da si vsaj dve ure frej vzeme, če ne bom šla pa pač sama.
Hvala za odgovor.

clock-img

03.10.2011, 07:27

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz sem šla sama, kerje žal imel moj nek nujen sestanek. Je pa že naredil spermiogram, po izvide ni šel, sem pa dala zdravniku oziroma že prej v sprejemni pisarni njegov kartonček, da so pogledali izvide, ki pa so bili OK in mu ni treba prit. Če ne bodo nič rekli, moj ne bo šel zraven, razen če me bo moral peljat na kak poseg.  

clock-img

03.10.2011, 07:49

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Tudi jaz sem šla sama, sva imela že vse izvide v kartonih in ni bilo nič narobe.Imela sem seboj tudi njegovo kartico in novo napotnico in sem tudi zanj dobila napotnico za SPB, tako, da sedaj samo še čakava pošto od konzilija potem pa naprej.Takrat bo pa šel z mano, ni drugeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem