cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lahko noč

clock-img

05.02.2009, 20:58

clock-img

Anonimen

Predvsem mirno brez sanjanja o kaki politiki in lepe sanje vam želim grem gledat Columboja...on je zakon.user posted image user posted image user posted image

Nočka vsem.user posted image

clock-img

05.02.2009, 21:22

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Jaz ga tudi gledam. Res je zakon. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

05.02.2009, 21:34

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz pa čakam na CSI Miami in umiram od smeha , ko zraven RRposlušam Slaka in njegove cvetkeuser posted image

clock-img

05.02.2009, 22:01

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz bi ga tudi gledala, pa sem zamudila začetek, ker sem otroku knjigo brala. Potem pa nisem več vedela, za kaj gre, sem pa smele prilezla.

Lahko nočko, Florina.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

05.02.2009, 22:04

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz tut grem v mižale. V zobu mi fajn nabija, tako bo spet veselo očitno user posted image user posted image user posted image   Učit se pri teh bolečinah in oteklini nisem mogla, tako da grem jutri samo vprašanja pogledat . Ma prav bedno se počutim, za čisto vsak izpit sem se pripravila, zdaj pa ni šlo .... eh, saj je še dosti rokov user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni