writing-img

Lahko zamrznem tunin namaz?

clock-img

04.11.2006, 20:39

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tile obiskiuser posted image user posted image user posted image  Včeraj sem zvečer 3 ure pekla in miksala, pa niso pojedki niti četrtinouser posted image user posted image user posted image
Skratka, zanima me, če lahko doma narejen tunin namaz zamrznem (sestavine: tuna, sir za mazanje, maslo, peteršilj, bazilika, česen in čebula v prahu)? Skoraj ves je ostal, pa ful je dober, pa mi je trnutno že slabo od njega....

clock-img

04.11.2006, 20:48

clock-img

lan

pencil-img

1173

Ne vem,ampak jaz ga ne bi.Po mojem potem ne bi bil več tako doberuser posted image .Sicer ga pa lahko malo meni pošlješ v Krefeld,ga bom zelo veselauser posted image .

clock-img

04.11.2006, 21:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image user posted image
Takoj ti ga pošljem! Daj naslov!

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.11.2006, 22:25

clock-img

žužu

pencil-img

620

ja, itak. lahko. nič takega ni notri. samo poskušaj ga pa vseeno porabiti čim prej.

clock-img

05.11.2006, 08:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas še nikoli ni ostal. user posted image  Jaz ga ne bi zamrzovala. Itak par dni zdrži v hladilniku.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.11.2006, 08:35

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi jaz ga ne bi zmrznila...

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem