writing-img

Lajšanje bolečin v CE P

clock-img

14.10.2008, 13:38

clock-img

Akil

pencil-img

378

Pred tremi leti, ko sem rodila sina, mi je babica v trenutku ko sem stopila v porodno sobo dala injekcijo za sproščanje. Porodna izkušnja mi je prav zato bila super. Sem se lepo spočila med popadki in nisem bila tako grozno utrujena po porodu.
Sedaj me pa zanima: Vse, ki ste pred kratkim rodile v porodnišnici Celje, so vam dali kaj????   So vas vprašali, če bi kaj imele?? Ker jaz bi zopet tole injekcijo, me je prav strah, da tega ne počnejo več!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

14.10.2008, 13:41

clock-img

Anonimen

počnejo,počnejo..dobiš protibolečinsko injekcijo..sam jst sem bla sam blazno zaspana po njej,popadki pa niso zato nič manj boleli...je pa še ena alternativa-ultiva,se jih kr veliko odloči zato,ker lahko sama doziraš..dela p v celju to samo dr.Jošt-anestezist..jst sem imela tudi dogovorjeno sam pol sem itak imela cr...srečno

clock-img

14.10.2008, 19:01

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

L.p- se pravi Taanikaa da si imela z dr. Joštom naprej dogovorjeno za Ultivo- Zanima me kako si prišla do njega-a si ga poklicala ali kako?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem