writing-img

Lakiranje nohtov

clock-img

17.07.2007, 15:13

clock-img

Anonimen

Zadnjič sem si prvič namazala nohte na nogah na rdeče. In bila navdušena. Ampak, kaj ko jih na rokah ne morem imet rdeče...mi izgleda...tko...ne vem..."kurbiš" user posted image

Kako pa ve to rešujete? Imate na nogah in rokah isto barvo ali ne?

Trenutno imam na rokah in nogah zelo temno, rahlo violičen lak, ampak se mi zdi, da bom kmalu zbrisala, ker se mi zdi grozno user posted image  Čeprav na drugih rokah bi mi izgeldalo super user posted image

clock-img

17.07.2007, 15:27

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Tudi jaz sem enakega mnenja  kot ti, zato si raje delam francosko manikuro!

clock-img

17.07.2007, 15:29

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Jaz mam na nogah in rokah francosko manikuro! Vendar bi tudi sama kdaj rada zamenjala in pobarvala na brdo, vendar na meni mi ni tko všeč, če vidim pa na drugi mi je tko lepouser posted image

clock-img

17.07.2007, 15:44

clock-img

Anonimen

Na nogah mi je ful lepš temnejši lak. Na rokah pa svetel. Ne gledam na to da bi blo istouser posted image

clock-img

17.07.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

Na rokah in nogah enako - nikjer nic user posted image  Se mi ne da lakirat non-stop, se manj pa odstranjevat. Ce pa ze, imam pa isti lak  - svetel, ceprav naj bi na nogah imeli temnejse lake. Francoska manikura mi pa na nogah ni vsec.

clock-img

17.07.2007, 16:14

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Meni pa je ful grdo,če ima ženska rdeče nohte,na rokah mi je to totalno mimo,na nogah pa še te spregledam na eno oko.Imam francosko manikuro na vseh 20 prstih,če je slučajno nimam na rokah pa imam nalakirane s prozornim lakom.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.07.2007, 17:48

clock-img

ivanap

pencil-img

54

Jaz pa imam predvsem poleti na nogah vedno bolj močne barve (rdeča, oranžna, vijolična), pač odvisno od garderobe in čevljev.

Na rokah pa imam isti odtenek samo v bolj nežni varianti. Pri svetlejšem laku se lažje skrijejo nepravilnosti (če cel dan delaš s papirji, konice že zbledijo). Ker oluščen temen lak na rokah je pa res gravž!

clock-img

17.07.2007, 20:13

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Na rokah in na nogah "natur" barvo, skoraj prozoren. Na nogah so mi sicer všeč bolj močne barve, samo se mi jih ne da kar naprej menjat. Da bi imela pa rdeč lak in recimo oranžno krilo mi pa ni. Je tako najbolj simpl, pa še vedno urejeno.

clock-img

17.07.2007, 20:43

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

nekje sm enkrat brala da je kao "pravilo" da nej bi bil na nogah temnejši lak kot pa na rokah.

clock-img

17.07.2007, 21:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

Na rokah imam samo prozornega, na nogah imam pa svetel, natur lak.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.07.2007, 21:15

clock-img

total

pencil-img

4453

Na rokah imam francosko manikuro vedno poleti,na nogah pa rdeč lak,bolj žive barve za poletje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.07.2007, 21:16

clock-img

Anonimen

Na rokah in na nogah imam slovensko manikuro.user posted image user posted image  NATUR user posted image

clock-img

17.07.2007, 22:17

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: total

Na rokah imam francosko manikuro vedno poleti,na nogah pa rdeč lak,bolj žive barve za poletje.

jaz tudi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Jaz mam na nogah in rokah francosko manikuro!

meni je pa ful grozna francoska manikura na nogah - še posebej, če so nohti ful dolgi user posted image

clock-img

17.07.2007, 23:34

clock-img

Anonimen

Jaz imam na nogah po navadi tak svetel perl lak, da so nohtki kot eni biserčki. Trenutno imam pa modrega. Na rokah imam pa tudi trenutno takega perl turkiznega. Ta barva mi je letos sploh IN.

clock-img

18.07.2007, 07:50

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam na nogah in rokav vedno drugo barvo. Noge na nohtah si lahkiram tudi pozimi, kar je baje čudno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.07.2007, 07:53

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kako pa ve to rešujete? Imate na nogah in rokah isto barvo ali ne?

Ne, na rokah imam zelo lepe nohte, vedno prozoren lak gor.

Na nogah pa vedno srebrnega, kaj pa vem, to mi je ful lepo in tako...user posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

18.07.2007, 07:53

clock-img

Anonimen

Na rokah nimam nalakiranih nohtov,na nogah pa obvezno
tudi pozimiuser posted image user posted image user posted image ,uporabljam žive barve.

clock-img

18.07.2007, 07:59

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Na rokah trenutno aktualen prozoren z odtenkom na modro, na nogah pa srebrnega, ki najbolj paše na zagorele noge. Vsaj meni se tako zdi. Nikoli ne uporabljam kričečih lakov. Sploh pa je v moji omarci samo prozoren in srebren.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

18.07.2007, 08:07

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Na nogah mi je ful lepš temnejši lak. Na rokah pa svetel. Ne gledam na to da bi blo istouser posted image

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

18.07.2007, 08:08

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Noge na nohtah si lahkiram tudi pozimi, kar je baje čudno.user posted image

Zakajuser posted image  Potem sem jaz res totalka čudna. Itak.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

18.07.2007, 08:13

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Noge na nohtah si lahkiram tudi pozimi, kar je baje čudno.user posted image

Zakajuser posted image  Potem sem jaz res totalka čudna. Itak.

smo že triuser posted image , ma jaz sem povsod vedno urejena, zima, poletje, ni da niuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

18.07.2007, 08:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Noge na nohtah si lahkiram tudi pozimi, kar je baje čudno.

Zakaj Potem sem jaz res totalka čudna. Itak.

Bivše cime so mi vedno težile da sem čudna, ko sem se lakirala pozimi. Ker naj bi itak vedno imela nogavice gor in se ne vidi. Ampak jaz to delam zato da se počutim vsaj malo urejena.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.07.2007, 09:04

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

roke vedno kožna barva ali francoska manikura. noge kožna barva laka ali pogosteje bordo-rjavo-rdečuser posted image  tak temen, kot slivova marmelada (njami user posted image ) ali pa živo rdeč. nikoli pa bisernih, nekak mi ne potegnejouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

18.07.2007, 09:07

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Magi, packa! user posted image user posted image user posted image Včeraj sem si ravno kupila ta temno vijoličen lak - ma res najbolje ga je definirat kot slivova marmelada user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj se pa smejim svojim nohtom na nogah user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi jaz sem mnenja - roke, kakšna kožna barva, francoska manikura, noge pa bolj udarne. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2007, 13:32

clock-img

Anonimen

Jaz imam tudi novo pridobitev....temno slivov lakuser posted image  pa je trenutno tudi na rokah in izgleda prav kul user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem