writing-img

Lakota....

clock-img

09.08.2008, 21:18

clock-img

haloze

pencil-img

281

Pred kratkim sem po ločevalni shujšala 15 kg, dobila kar v redu postavo, zdaj pa me grabi laaaaaakoooota IN SAMO ŽEREM, PA ŽEREM, ČE GLIH VEM, DA MI BO POTEM ŽAL. Ne vem, kak sem prej mela red pri hrani, ko sem bla na dieti. Mi lahko da kdo kak nasvet iz lastnih izkušenJ ? Pommoč prosim!!!!!!!

clock-img

09.08.2008, 21:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Zakleni hladilnik! oz. še boljše: pejdi SPAT user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

09.08.2008, 21:45

clock-img

haloze

pencil-img

281

Pa saj ne morem vedno spati

clock-img

09.08.2008, 21:49

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

kok cajta si pa držala dieto?? jest mam trenutno sladoledni tedenuser posted image user posted image user posted image  živčki pa touser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

09.08.2008, 21:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

kok cajta si pa držala dieto?? jest mam trenutno sladoledni tedenuser posted image user posted image user posted image  živčki pa touser posted image

user posted image user posted image user posted image

ponavadi je to po dnevih user posted image

clock-img

09.08.2008, 21:52

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: haloze

Pa saj ne morem vedno spati

ja, ja , ti kar spi user posted image

Ne sej vem kako je. Sem jaz ista. Čez dan nič, potem zvečer bi pa hladilnik z vratci zmazala user posted image . Ne vem ti pomagat.

clock-img

09.08.2008, 21:53

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ja, jest mal bl temeljito ločujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

wanted cash.

clock-img

09.08.2008, 21:53

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja, jest mal bl temeljito ločujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo vidiš, lahko bi ga dodali v knjigico. Samo zaradi tega tedna bi mogoče šla ponovno na ločevalno user posted image

clock-img

09.08.2008, 22:14

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

Samo vidiš, lahko bi ga dodali v knjigico. Samo zaradi tega tedna bi mogoče šla ponovno na ločevalno user posted image

ja, pa bi se umes kej pregrešila, pa bi mogla teden ponovituser posted image

wanted cash.

clock-img

09.08.2008, 22:18

clock-img

haloze

pencil-img

281

Ločevalno sem držala cele 3 mesece, zdaj bo že tri mesece, kar sem končala znjo.Saj do morja je še neka šlo, tam pa sem začela spet normalno jest in to preveč jesti in zdaj kar ne morem nehati.

clock-img

09.08.2008, 22:18

clock-img

amaya

pencil-img

4434

SPOMNI SE NA KRISTUSOVE MUKE, KO SI IMELA SADNE IN VODNE DNEVE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2008, 22:23

clock-img

haloze

pencil-img

281

Ja saj je blo res hudo in verjetno bodo mi te misli pomagale. Saj se večkrat spomnim na to, a kaj ko potem čez nekaj časa pozabim na te misli. Upam, da bom prišla k pameti in da ne bo prepozno. Upam , da mi bote dali nekaj motivacije.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2008, 23:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

probaj veliko telovadit.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.08.2008, 23:59

clock-img

MTFP

pencil-img

689

http://www.ringaraja.net/forum/A_%C5%BEelite_videt/m_3039219/tm.htm tole slikico si nalimaj na hladilnik. Če nimaš kakšnih čudnih fetišov in vsaj malček občutljiv želodec bo definitivno pomagalo.

Meni je ni treba niti limati samo pomislim, pa se mi vse obrne v želodcu..Kakšna lakota neki, najbližji WCuser posted image

clock-img

10.08.2008, 00:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zakleni hladilni, nan pa še nalepi 2 svoji sliki - 1, pred hujšanjem in 1 po hujšanju - sem prepričana, da ga potem ne boš odklepala user posted image .
Bom mogla sama tudi tako naredit, ker sem  v isti fazi kot ti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.08.2008, 07:18

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

pomisli na svojo postavo prej preden si shujšala in poglej se sedaj in ti bo dalo moč.Jaz vedno ko si rečem da se mi ne da telovaditi,pogledam svoj trebuh in me takoj mine da ne bi telovadila in tko dobim zagon,da sem vztrajna.Mogoče si le malo živčna in probaj biti vedno z nečem zaposlena.Jaz vedno ko sem sama in ko nimam kaj za početi takrat bi se samo basala s hrano.Sam na srečo imam dva otroka ki mi vzameta veliko časa in tko ne mislim na hrano.Ko pa pa de noč in otroka zaspita bi skoz neki grizla pa se kar nazaj držim..težko ampak gre

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

10.08.2008, 08:18

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Začni jest normalno- zajtrk zase, kosilo deli s prijateljem, večerjo pa daj sovražniku user posted image !
V glavnem, normalno se prehranjuj ves dan, pa zvečer ne boš lačna. Privošči si pa tudi kakšno tortico ali sladoled, mogoče 2x na teden.

ROŽICA

clock-img

10.08.2008, 12:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To se je tudi meni zgodilo. Ko sem shujšala 13 kil, sem imela še dva meseca ful urejeno prehrano in sem bila pridna. Potem pa se je začelo žretje žretje, kot da bi vse za nazaj hotla nadoknadit. Ja, moraš bit kar močen, da ti rata obdržat. Jaz sem potem zanosila in od takrat nisem še shujšala, no enkrat že bom. user posted image

clock-img

10.08.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

sorry bi ti rada pomagala, ampak grem stavit da sem še v večjem zosu (beri špehu) kot ti, kar se kil tiče user posted image

clock-img

10.08.2008, 18:46

clock-img

Anonimen

Na hladilnik si nalimaj tole:

user posted image

clock-img

10.08.2008, 18:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Začni jest normalno- zajtrk zase, kosilo deli s prijateljem, večerjo pa daj sovražniku user posted image !
V glavnem, normalno se prehranjuj ves dan, pa zvečer ne boš lačna. Privošči si pa tudi kakšno tortico ali sladoled, mogoče 2x na teden.

tole mi je pa všeč user posted image

clock-img

10.08.2008, 22:00

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Na hladilnik si nalimaj tole:

user posted image

joj boga ženska

clock-img

10.08.2008, 22:02

clock-img

Anonimen

Nagravžno. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem