writing-img

Laparaskopija

clock-img

15.11.2008, 12:11

clock-img

sončekm

pencil-img

98

punce živjo,

imam samo eno vprašanje, in sicer: v torek grem na laparaskopijo in me zanima, če moram tja priti na tešče ali lahko zjutraj vsaj kavico spijem? Kakšne preglede ti naredijo pred operacijo?

clock-img

15.11.2008, 12:57

clock-img

beba75

pencil-img

623

na lap. se gre tešč in z nekaj preiskavami, tak da ti si verjetno v torek sprejeta v bolnico in imaš poseg v sredo. Tak da lahko zjutraj še kavico spiješ potem pa boš tak tam dobila navodila za dalje.
To ni nič strašnega tak da kar pogumno!

clock-img

15.11.2008, 13:07

clock-img

sončekm

pencil-img

98

hvala za odgovor! A ti si tudi že to imela? A si prej doma naredila test nosečnosti ali ti ga tam naredijo? Kaj če si slučajno zanosil?

clock-img

15.11.2008, 14:24

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Meni so v bolnici vzeli kri, da so preverili nosečnostni hormon pred opearacijo.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

15.11.2008, 14:34

clock-img

sončekm

pencil-img

98

ja, verjetno je to to. No, hvala za odgovor pa lep dan! user posted image

clock-img

15.11.2008, 15:05

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

16.11.2008, 09:22

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Moraš it tešča, ker ti naredijo najprej krvne preiskave, za katera moraš bit tešča. Potem pa lahko ješ in fajn je, da se naješ. Kosilo je bolj švoh, juha in kompot, popoldne pa že počas odvajalo. Naslednji dan moraš imet čisto prazno črevesje. Laparo tko delaš po menstruaciji, zakaj rabiš nosečniški test? Tudi krvni pokaže vsaj 10 dni po ovulaciji .... sicer pa ti pri laparoskopiji maternico pogledajo samo "od zunaj", razen če imaš istočasno tudi histero.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem