cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Laparoskopija in prekomerna telesna teža

clock-img

25.04.2013, 14:26

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Zanimajo me izkušnje punc s prekomerno telesno težo, ki so dale skozi laparoskopijo. So bile kakšne posebnosti, kaki zapleti?
Kako je potekalo okrevanje po operaciji?
Morda me zastonj skrbi, vendar me.

clock-img

01.05.2013, 10:40

clock-img

žalostna30

pencil-img

6

Živjo.

Deembra 2011 sem imela laparoskopijo in histeroskopijo. Imam tudi prekomerno telsno težo, vendar po operaciji nisem imela težav. Menstruacija se je uredila, bila je normalna in redna (30-35 dni).

Če te zanima še kaj, pa vpršaaj.

clock-img

01.05.2013, 12:07

clock-img

lotkla

pencil-img

278

Predlani so mi naredili laparoskopijo zaradi IMN. Da te potolažim, tudi jaz imam preceeej kg preveč. Zapletov ni bilo, se pa moraš potem nekaj časa paziti, da ne dviguješ kakšne teže. Menstruacijo sem imela naslednje 3 mesece zelo točno in pa precej močno. Potem pa se je spet malo "pobrkala". Zanosila še kar nisem, imam pa junija pregled v leonišču.

Je pa odvisno kako ti bodo naredili. Moji sodelavki so lani so skozi popek samo spihali jajcevode in je bila na bolniški 2 dni. Meni je pa pri IMN počil jajcevod, tako da sem imela tudi notranje šive in sem zaradi tega morala biti 3 tedne v bolniški.

LittleSun vse bo uredu.

clock-img

01.05.2013, 15:26

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Jaz sem prekomerno težka in nisem imela nobenih težav s samo operacijo niti z okrevanjem po njej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem