cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lara Bohinc

clock-img

24.04.2008, 23:35

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

A mogoče katera ve, če se da njen nakit kupit v Sloveniji? Men je res všeč, a nimam pojma kje bi ga kupila.

Sem našla TULE en članek o odprtju njene nove trgovine v Londonu in me je takoj prijelo da bi si kupila kaj njenega. Nekaj že imam, pa bi imela še.

Če ne bo šlo drugače bo treba pa it na en kratek izlet v London.user posted image

clock-img

25.04.2008, 06:23

clock-img

srki

pencil-img

9222

Poznam njeno mamo in če mi ne bi bilo tako grozno ji rečt, potem bi ji. Grozno mi je pa zato, ker je kar visoka inštanca, pa bi mi bilo malo glupo. Nič, kar v London.

< Sporočilo je popravil srki -- 25.4.2008 6:24:10 >

clock-img

25.04.2008, 06:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kolikor pa razumem iz teksta, se da njene izdelke na e-bayu naročit.

clock-img

25.04.2008, 07:02

clock-img

Anonimen

Njene izdelke se da naročit na e_bayu. Ima zanimive izdelke. Sem pa bila zadnjič kar malce razočarana, ko sem si po tisti njeni pitonovi torbici šla malce bolj pogledat njene zadeve in sem ugotovila, da en del njene kolekcije (>> več http://www.larabohinc107.co.uk/) ni tako njeno edinstven, kar je tako poudarila v eni izmed oddaj Bleščica, da je kao samo njen specifičen vzorec in kačja vezava, saj sem videla, da imam jaz doma ogrlico iz prav takšnega vzorca in  je stara sedaj okoli 50 let. Naredil pa naj bi jo eden že pokojni in zelo priznan oblikovalec v ZC, pa se žal ne spomnim njegovega imena.
No to je ta vzorec:
user posted image
se pa pojavlja v kolekciji nakita, kot tudi dodatek na njenih torbicah user posted image .

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 25.4.2008 7:03:05 >

clock-img

25.04.2008, 07:34

clock-img

April

pencil-img

5459

njen nakit prodajajo tudi v ljubljani, in sicer v trgovini vale novak.

clock-img

25.04.2008, 08:20

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

O, zanimivo, si sploh nisem predstavljala da bi Vale Novak imel kaj takega.
Za e-bay vem da prodaja, smpak jaz bi raje prej v živo videla, pa bi se potem odločila za nakup. London se mi zdi še najboljš ideja, bi me pa ta nakit prišel hudičevo drag.user posted image

clock-img

25.04.2008, 08:23

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ta nakit je tudi brez Londona hudičevo drag.

clock-img

25.04.2008, 08:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Bi rekla ja.

clock-img

25.04.2008, 09:57

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Pa v Midas-u ga tudi imajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem