cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Laringitis - kaj narediti

clock-img

24.02.2006, 07:55

clock-img

Lari

pencil-img

225

Pozdravljene punce!

Moja punčka je stara 14 mesecev, je v vrtcu in ima suh, lajajoč kašelj. Kakšne nasvete mi lahko date? Kaj lahko naredim?
Sem že klicala pediatrinjo, mi je rekla, naj izvajam inhalacije, veliko vlage, itd.
Še ve prosim.

Hvala.

Lara in Jan, moja sončka.

clock-img

24.02.2006, 08:30

clock-img

tinca35

pencil-img

96

Mi rešujemo z inhalacijami in z fizjološko raztopino v nosek čim večkrat na dan. po dveh dneh smo dobri.
Čimprej se pozdravite.

clock-img

24.02.2006, 08:32

clock-img

Lari

pencil-img

225

A imate kakšen problem pri dajanju fiziološke? Jaz ji ne uspem notr našibat tega. Se zvija kot hudič.

clock-img

24.02.2006, 08:37

clock-img

KML

pencil-img

12

Mi smo kupili velik vlažilec prostorov (suha para!), ki ga ponoči postavimo v otroško sobo in veliko lažje spita.
Poleg tega čimveč inhalacij z morsko soljo, ki vlaži sluznico in veliko spiranja noska s fiziološko (Sterimar).

Drugega žal ni za narediti, za tamalega nismo nikoli dobili zdravil, ta velik pa je že dobil antibiotik.

Pozdravite se!

KML

clock-img

24.02.2006, 10:12

clock-img

cicido

pencil-img

302

Jest zavrem vodo v najvecjem loncu, dodam kar nekaj soli in postavim v sobo, da para izhlapeva. Razmisljam pa o nakupu vlazilca.user posted image  

clock-img

24.02.2006, 10:33

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz sem kupila inhalator (tak kot ga imajo v bolnici) na masko. Si nisem upala dajat malemu klasičnih inhalacij nad vročo vodo v loncu. No preden sem imela tega, sem pa kar nekaj noči prebedela v kopalnici s spečim malim v naročju.

LP Tina

clock-img

24.02.2006, 10:35

clock-img

Lari

pencil-img

225

Kok pa te je prišel ta inhalator?

LP

clock-img

24.02.2006, 10:35

clock-img

dana

pencil-img

1395

Pri nas je en mesec od tega kar se je pozdravil.
Ker na začetku nisva vedela kaj mu sploh je smo šli k zdravniku.

Na pljučkih ni bilo nič tako da je dobil že v ambulanti inhalacije-joj kako je jokal midva sva mu pa tisto masko na usta tiščala.

Drugače smo po nasvetu pediatra na radiatorje dajali mokre brisače, prezračevali stanovanje, večkrat dnevno sem v loncu zavrela čaj iz mete, timijana in mu postavila lonec tako da je to vdihaval.

Je pa vse skupaj trejalo nekaj dni da se je pozdravil

Čimprejšnje okrevanje !

dana

clock-img

24.02.2006, 12:52

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Oj!

Jaz sem dala za inhalator 21000. Ni ravno poceni ampak se splača, saj se mi zdi da je tveganje inhalacij z loncem vroče vode preveliko. Sploh pri malih je težko jih držat pri miru. tukaj pa samo malo fiziološke naliješ, pritisneš gumbek in že imaš inhalacije. Pa še potem je lažje če morajo otroci kaka zdravila jemat (ventolin npr.) - jih lažje daš, kot pa s pršili (vsaj po moje).

LP Tina

Kupila sem ga pa v : <http://www.proloco-medico.si>

clock-img

24.02.2006, 12:52

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

<http://www.proloco-medico.si>

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem