writing-img

Laserska operacija oči

clock-img

14.03.2008, 08:16

clock-img

Anonimen

A se lahko dobi preko napotnice ali ne? Ali je to samoplačniško? In če je, koliko to stane?
Imam namreč dioptrijo le na enem očesu in so mi že v optiki rekli, da zame ne morejo sestavit taka očala, ker je prevelika razlika med eno in drugo dioptrijo. Edino, če nosim samo eno lečo.user posted image  Imam pa na enem -0,5 na drugem pa -3,5.user posted image
Zaenkrat ne nosim nič razen sončnih očal.

clock-img

14.03.2008, 09:29

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Ne žal se preko napotnice ne dobi. Stane pa 1.000 eur/oko, vsaj tako je bilo pred enim letom.

lp

clock-img

14.03.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

O hudiča, a tolk.user posted image  Hvala, smigli.user posted image

clock-img

14.03.2008, 09:50

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Ja zelo drago, kaj čmo, zdravje staneuser posted image

bai

clock-img

14.03.2008, 10:03

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Če bi bilo na napotnico bi že zdavnaj letela tja...user posted image . Jaz tut čakam da na lotu zadanem.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

14.03.2008, 11:10

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Imaš srečo, da samo na eno oko ne vidiš. Boš plačala polovično tarifo user posted image .

clock-img

14.03.2008, 11:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Imaš srečo, da samo na eno oko ne vidiš. Boš plačala polovično tarifo user posted image .

To ni smešnouser posted image . Pazi, da te na cesti ne srečam! Aja, saj te ne bom videla.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem