writing-img

Lasje-figa-ona stvarca

clock-img

25.07.2009, 18:09

clock-img

NinaNiki

pencil-img

186

Torej včasih se je dalo kupit neko stvar, ki je bila dejankso iz neke žice, oblečena z blagom, na sredini si dal noter čop in je šlo narediti super figo.Ali se da še to kje dobit??user posted image

clock-img

25.07.2009, 18:54

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

joj se spomnim mogoče jo imam še nekjeuser posted image . sem pa nedavno videla v neki zabačeni trgovini ki imajo zastarele izdelke. ali pa mogoče v kakšnikitajski trgovini?

clock-img

25.07.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

a se ni temu reklo banana?
meni je bila zelo fajna zadeva, a je tudi že dolgo nisem nikjer videla. takrat sem jo kupila v trgovinici, kjer so prodajali razno robo iz vzhoda.

je pa bila fina, če sem si tako spletla mokre lase, so bili tako lepo valoviti,...

clock-img

26.07.2009, 14:55

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz imam to zadevco tud še nekje domauser posted image Pa se mi zdi, da sem to videla nekje ne dolgo časa nazaj...mogoče v mullerjuuser posted image

clock-img

26.07.2009, 22:35

clock-img

nadya

pencil-img

751

Mi smo tej stvari rekli figaro. Je bila pa žica oblečena v blago, na sredini je bla pa lukna, da si lahko lase čez potegnu pa navil. Kje bi pa to zadevo lahko prodajal pa ne vemuser posted image

clock-img

26.07.2009, 23:26

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Jaz sem pa mislila, da mislis na topsy teil...al neki takegauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem