cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lastniki Deuter Kid Comfort II - pomoč

clock-img

16.07.2005, 12:17

clock-img

Errai

pencil-img

236

Od včeraj smo ponosni lastniki tega nahrbtnika. Naredili smo tudi eno "turo" okoli bloka in mali je zgledal še kar zadovoljen. Imamo pa en problem - prodajalec v trgovini nam je rekel, da gredo otrokove noge v tiste zanke ob strani (tiste, s katerimi se, poleg sredinskega traku, regulira višina sedeža. V navodilih so označene s črko C.), tako da ima otrok pas čez zgornji del stegna. Ko pa smo to poskusili, je imel mali noge čisto narazen (skoraj špago je delal :) ) in ni bil najbolj srečen. Ko je imel noge proste, pa je bilo bolje. Kako ste pa vi dajali otroke v ta nahrbtnik? A so te zanke nujne, je brez njih otrok v nahbtniku manj varen?

Hvala za odgovore, Irena

clock-img

16.07.2005, 13:26

clock-img

malika

pencil-img

3199

Mi našemu ne dajemo nogic tja, pa je čisto OK. V bistvu tega sploh nisem vedela :ups:, smo slabo prebrali navodila :zmeden2:

clock-img

16.07.2005, 13:30

clock-img

Errai

pencil-img

236

Saj v navodilih jaz tega tudi nisem našla. Samo tisti gospod, ki ruzake prodaja nas je opozoril.

Ma, po mojem tudi mi ne bomo nogic tiščali tja noter. Sem gledala album od Boštjana in se mi zdi, da jih tudi njegova punčka ni imela tako.

clock-img

22.07.2005, 23:46

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Mi nogic ne tlačimo v zanke - sicer pa še nisem dozdej zasledila da bi morali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem