writing-img

Lazanja z jajčevci in mletega mesa, KAKO?

clock-img

13.03.2007, 11:33

clock-img

Anonimen

Kako se pripravi jajčevce v lazanji z mletim mesom?

A lahko prosim hitrouser posted image  odgovorite?

Hvalauser posted image


< Sporočilo je popravil URSKA -- 13.3.2007 11:34:23 >

clock-img

13.03.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

Jaz jo sicer nisem še nikoli delala sam pomoje isto k navadno mesno sam da daš jajčevce vmes. Pa pomoje je dobro da jajčevce prvo malo popečeš na obeh straneh.
No jaz bi tako naredila.user posted image

Pa hvala k si mi dala idejo za kosilouser posted image

clock-img

13.03.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Saj za mesno vem, samo ne vem kako jajčevce pripraviš? user posted image  A jih moram na koščke narezati, olupati, prepražiti verjetno???? A potem lahko jajčevce zraven k mesu primešam ali kako user posted image

clock-img

13.03.2007, 11:44

clock-img

Anonimen

Lahko jih na kocke daš in prepražiš skupaj z mesom(tako jaz naredim z bučkami) ali pa jih narežeš na rezine in mal popečeš v ponvi in pol polagaš čez meso. Meni osebno se zdi boljše da daš koščke med meso. Jaz bom tko nardila.user posted image

clock-img

13.03.2007, 11:46

clock-img

Anonimen

Jaz delam tako,da jajčevce narežem na tanke kolobarje ali kockice,jih nič ne lupim.Prepražim jih na olivnem olju,da spustijo tekočino.Potem jih dodam k mletemu mesu,ki sem ga prepražila na čebuli,česnu in peteršilju.
Lahko dodaš še malo vegete in mezge po okusu.Dober tek!user posted image

clock-img

13.03.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

Jaz sme včeraj tako lazanjo naredila:
Meso sem naredila po običajnem receptu za lazanjo
Jajčevce sem narezala na tanke rezine (manj kot 1cm najbolje pol cm) in jih mal posolila
Skuhala polento, vanjo vrgla kar nekaj parmezana

V pekač sem najprej dala polento na pol cm debelo, potem meso, nato jajčevci, pa nariban sir, pa meso, pa jajčevci pa na debelo sir.
Moj del lazanje seveda ni vseboval sira, zato sem na vrhu na zgornjo plast posula sezamova in lanena semena.
Moj dragi ne mara ne polente in ne lazanje, ampak jo je včeri zmazal z užitkom in kar je najpomemnejše dobila sem dovoljenje, da še lahko skuham touser posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

Sis a si dala kar surove jajčece na meso?


Dalija a daš na koncu, ko zlagaš lazanjo popečene koščke jajčevca na meso ali jih kar skupaj z mesom zmešaš med kuhanjem?

clock-img

13.03.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

Skupaj z mesom jih pomešam.user posted image

clock-img

13.03.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

ja, zato pa morajo biti lepo tanki. men s eje tak bolj fajn zdelo,ker če jih popečeš, pol ratajo taki sluzasti, to pa mi ni apetitlih, razen, če bi jih na žaru spekel (ali pa v toasterju, sma je kup dela in pacanja

aja pa jaz nisme vmes dajala testenin, zato so mogli bit malancani kompaktni (kar ob pečenju ne bi bili) da so vse držali in da so lepe plasti bile

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 13.3.2007 12:06:09 >

clock-img

13.03.2007, 12:08

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Lahko jajčevce na koncke narežeš in malo pokuhaš v slani vodi. Take je moj fort zadnjič naredil, pa na koncu jih na hitro na česnu in olju prepražil, zalil z sojino omako - in dobil kitajske jajčevce.

clock-img

13.03.2007, 12:14

clock-img

Anonimen

Zdaj se pa ne morem odločiti user posted image . A po Dalijino ali po Mišekovo. Malo se bojim, da bodo kje surovi, če jih dam suroveuser posted image  kar gor, samo lepše bi pa ziher zgledalo. Eh, jim bom kar noter, zmešala, da moj ne bo vedel, kaj je, ker bo še drugače kaj kompliciral, glede na to, da ni njihov fan.user posted image  A se fejst občutijo v lazanji?

clock-img

13.03.2007, 12:21

clock-img

Anonimen

ne nič se ne občutijo, če so pečeni ali kuhani in če jih še na majhne koščeke narežeš

clock-img

13.03.2007, 13:10

clock-img

Anonimen

Narejeno, hvala vsem. Upam, da moj ne bo težil , malo vitaminov, mu ne bo škodilo. user posted image

clock-img

13.03.2007, 23:24

clock-img

saving

pencil-img

168

In, URSKA, kako je ratalo?

Jajčevci radi neprijetno zagrenijo in so potem zanič. Da jih razgreniš, jih narežeš na šnite (če jih pohaš / ocvreš bolj debele, za v lazanjo pa na tanko), daš na papirnate brisaše in nasoliš po obeh straneh. Pokriješ spet z brisačko in počakaš par minut, da izpustijo tekočino. Jaz jih še malo potapkam, da se "ožmejo". Potem jih uporabiš, kakor hočeš; niti soliti jih ni več treba user posted image .
Ja saj vem, če so čisto sveži, nič ne grenijo - pa dopovej jim to v lokalni štacuni user posted image ...

clock-img

14.03.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

Še mož je rekel, da so full dobri, čeprav se je na začetku zmrdnil, ko sem rekla kaj je noter. V glavnem zmazali smo cel pleh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem