cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lazanjini zvitki - pripravim danes, spečem jutri??

clock-img

22.09.2009, 10:37

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Tole bi jaz pripravila danes, shranila in spekla jutri.

http://www.kulinarika.net/recept/testenine/Lazanjini_zvitki_-12951.html

Je možno, dam v hladilnik? Sicer bom napolnila verjetno s tuno, saj bo jedla tudi moja dveletnica. Bo kaj narobe, če pripravim danes in spečemo in jemo jutri?

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 22.9.2009 10:38:01 >

clock-img

22.09.2009, 12:48

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Nima bit kaj narobe. Ti kar pripravi.

clock-img

24.09.2009, 08:23

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Preživeli?user posted image

clock-img

24.09.2009, 08:49

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Preživeli!! Bilo je izredno dobro. Sicer sem recept malo prilagodila. Nič jih nisem prerezala na pol. Sem jih samo zvila po krajši strani in postavila v posodo. Po vrhu sem narezala malo masla in dala v pečico. Nekaj sem jih naredila s sirčkom in pršutom, nekaj s tuno in korzuo. Posebej pa sem naredila še sirovo omako. Skratka, enkratno in tudi lepo na pogled. Naslednjič pa bom kupila špinačne lazanje in bo na krožniku videt lepo. Kakšen bel in kakšen zelen.

clock-img

13.10.2009, 09:17

clock-img

eva_luna

pencil-img

7

Hvala za izkazano zaupanje mojemu receptu :)

pekarica

clock-img

13.10.2009, 14:22

clock-img

piko12

pencil-img

636

Tehnično vprašanje- a se vem lazanje nič ne zlepijo oz. a ostanejo v lističih, da jih potem spravite narazen? Jaz sem včasih navadno lazanjo tako delala, da sem skuhala testenine prej, ampak sem obupala in zdaj dam več bešamela in nič ne kuham prej.

clock-img

14.10.2009, 15:07

clock-img

eva_luna

pencil-img

7

Če delaš klasično lazanjo v pečici, lahko kupiš tiste lazanje, za katere ni potrebno predhodno kuhanje.

Če pa jih uporabiš za omenjene zvitke ali kanelone, ko jih moraš pač prej pokuhati, pa jih kuhaš po porcijah, skupaj največ 3 v večjem loncu, da prosto plavajo. Itak gre hitro, ker vrejo le cca 3 minute, saj se potem še naknadno pečejo v pečici.

Prav tako pa, kot si tudi sama omenila, na dno pekača pri lazanji vliješ bešamel, da se lepo pokuhajo.

pekarica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem