cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lazni popadki

clock-img

27.08.2008, 13:57

clock-img

Anonimen

Kaj pravzaprav so lazni popadki? Sem proti koncu user posted image  in kar naprej berem na forumu "joj, sem imela celo noc lazne popadke" , "joj, kako so ti lazni popadki moteci, sem mislila da bom mogla kar v P sibat".... pri meni pa o teh laznih popadkih ne duha ne sluha... morebit jih pa imam, a ne vem da je to to user posted image
Dejte mi malo opisat to "bolecino laznih popadkov"; kako zaznat lazni oz. pravi popadek user posted image  joj kr neki user posted image

clock-img

27.08.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

Otrdevanje trebuha

clock-img

27.08.2008, 14:13

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ja, to je otrdevanje trebuha. CTG to otrdevanje zazna kot popadke in tako je mene moja gin napotila v P, pa niti tam niso bili enotni, ali gre za prave popadke ali ne.

Pravi popadki so kot grozno šraufanje v predelu križa in trebuha, približno tako kot takrat, ko te zvija pred veliko potrebouser posted image

clock-img

27.08.2008, 14:35

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Baje je razlika med lažnimi in pravimi v tem, da slednji bolijo, lažni pa ne.

clock-img

27.08.2008, 15:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene so tudi lažni boleli. To so krči kot pred M, spodnji del trebuha otrdeva in boli. So pa lahko pogosti ali nepogosti, v glavnem si ne sledijo kot tapravi.

clock-img

27.08.2008, 15:03

clock-img

Anonimen

Tudi lažni bolijouser posted image

clock-img

27.08.2008, 15:15

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mene so tudi lažni popadki boleli. Sploh ni bilo neke razlike. V bistvu sem imela cel mesec popadke, tudi na dve m inuti, bila zaradi tega že v porodnišnici, zadnji dan me ravno tako cel dan zvijalo kot pred tem že ves mesec, dokler nienkrat res močno zabolelo, stekla mi je plodovnica in glej ga zlomka, s popadki je bilo konecuser posted image
Rodila sem naslednji dan z umetnimi. Svojega nisem imela niti enega večuser posted image

clock-img

27.08.2008, 15:24

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Pa še kako bolijo lažni popadkiuser posted image .
Jaz sem jih imela od 23 ure zvečer pa do 3 ure zjutraj dokler ni prišlo na 5 minut, potem je čas me dpopadki naračšal. Sprejeli so me v porodnišnico, ker 1. pa res ne veš, kako zgleda lažen popadek. In proti jutru sem dobila redne popadke in isti dan zvečer proti 23 uri rodilauser posted image .

clock-img

27.08.2008, 20:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Vsi pravijo da če popadki niso redni, da so to lažni popadki. TO NI RES! Jaz sem imela neredne popadke pri obeh porodih in sem celo na drugem porodu, ko je bila glavica skoraj zunaj čakala in čakala, pa popadka ni bilo od nikoder, tako, da se je mali napil plodovnice in pol so mi nekaj pošpricali v usta in je šla glavica končno ven. Pri prvem otročku sem imela popadke na 20min, na 5, pa sepet na 15, pa na 4, pa na 8,...Vse zmešano in nisem vedla al, da naj grem v porodnišnico al ne. Pol, ko me je začelo ful  zvijat sem pa šla. In to ja blo v roku dveh ur. Pri drugem pa sem čakala, ta prave popadke in da bojo redni, pa bolečino, ki povleče iz križa in bi kmalu rodila doma. Ker spet niso bli redni. Mi je pa na srečo odtekla voda in smo šli.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem