writing-img

Ležalnik za dojenčke

clock-img

05.11.2007, 15:32

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Že pred časom smo se pri oktobrkah pogovarjale o ležalnikih za dojenčke.
Baje obstajajo tudi taki, ki imajo pojoče glasbene igračke, pa ki vibrirajo oziroma tresejo.
A mi lahko katera posreduje kakšen link, ker nič več ne najdemuser posted image

Hvala
LP

clock-img

05.11.2007, 15:41

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Joj, eni luštni so tut v Buši spletni trgovini, mislim, da so MCClaren, tudi z vibratorčkom. Poglej na www.busi.si

clock-img

05.11.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

clock-img

05.11.2007, 17:27

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mi imamo tega in smo zelo zadovoljni - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167491

clock-img

05.11.2007, 17:35

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79

Mi imamo tega in smo zelo zadovoljni - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167491

Mi tudi in nam je tudi zelo všeč.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

05.11.2007, 17:37

clock-img

Anonimen

A se da čisto v vodoraven položaj in je primeren tudi za user posted image , ki še ne sedi samostojno?

clock-img

05.11.2007, 17:44

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A se da čisto v vodoraven položaj in je primeren tudi za user posted image , ki še ne sedi samostojno?

V vodoraven položaj se ne da. Je pa primeren za user posted image , ki še ne sedijo samostojno, ker se zelo lepo vsede noter. Ta ležalnik ni primeren za user posted image  ko zelo samostojno sedijo, ker se lahko menda prekucnejo skupaj z ležalnikom.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

05.11.2007, 19:05

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

men ej zakon ta ležalnik...jaz vs nardi poleg njega...nosim ga iz sobe v sobo, mali je not, pa me gleda, pa še ful mu paše...ne vem kaj bi brez njega....itak samo leži drugače, ker še ne zna sam sedet...

clock-img

05.11.2007, 19:12

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Že pred časom smo se pri oktobrkah pogovarjale o ležalnikih za dojenčke.
Baje obstajajo tudi taki, ki imajo pojoče glasbene igračke, pa ki vibrirajo oziroma tresejo.
A mi lahko katera posreduje kakšen link, ker nič več ne najdemuser posted image

Hvala
LP

Ležalniki so odsvetovani in škodljivi za otrokov razvoj. Raje dajte otroka da se valja po tleh na kakšni topli podlogi. Ali pa v postelji. O tem sem že veliko pisala.

Gospa sem.

clock-img

05.11.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ležalniki so odsvetovani in škodljivi za otrokov razvoj. Raje dajte otroka da se valja po tleh na kakšni topli podlogi. Ali pa v postelji. O tem sem že veliko pisala.

Kje si o tem pisala? Z veseljem bi prebrala, ker imam ravno jutri namen kupiti ležalnik...

clock-img

05.11.2007, 21:09

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Naša 2,5m user posted image  ima takšen ležalnik in je prav rada noter. Vsak dan jo tako zamotim za kake pol urce, da se v miru "zrihtam". Tako, da mislim, da se ti splača kupiti.

clock-img

05.11.2007, 22:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

tianna, uporabi iskalnik, sigurno boš našla veliko na to temo.

Naša je bila bolj malo v ležalniku. Več v lupinci in ji je bilo zelo všeč. Sem jo pa poskušala imet čim več kar na tleh, da se je lahko prosto gibala in kasneje obračala.

clock-img

05.11.2007, 22:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša ni kak fen ležalnika, ga pa ma, če grem na wc in hoče mamico (pol jo dam not in greva skupi lulat user posted image ) pa kadar mami kuha in ona noče bit v vozičku al pa ležat na tleh  +  če je ful nestrpna jo mami da v kuhinji v ležanik, da chekira mamico kako ji dela hrano, k pol se ne buni/joka ker vidi da mami ma hrano zanjo v pripravi (pametna punca).
drugače pa ga mamo večinoma za "pogovarjanje" - da me vidi direkt in čebljava user posted image na tleh ni tok zgovorna in se ponavad jezi, če mora predolg ležat. "pogovarjat" se greva za kakih 10-20 min, da se zmatra in gre mal spat  -  mamina skrivna taktika user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem