writing-img

Ležanje na boku

clock-img

01.02.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, koliko časa dojenček spi na boku. Če ga res dobro ne podložim, spi na hrbtu. Kaj pa, ko jih vozite v vozičku? Sprašujem za ca 2 meseca. Lp

clock-img

01.02.2008, 21:33

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moja je skoz spala na hrbtu, samo glavco je mela obrnjeno na stran - zdej se pa že obrača in spi v vseh mogočih pozah user posted image

clock-img

01.02.2008, 22:28

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Meni ga je uspelo podlagat do prvega meseca, pol pa ni pomagalo nič več...kobacal se je tolk časa, dokler se mu ni uspelo obrnit na hrbetuser posted image

clock-img

01.02.2008, 23:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

spi na hrbtu, do 1. meseca je še pomagalo, če sem podložila in je spal na boku, pol pa je začek tolko rogovilit da ni zdržal več kot urco na hrbtu...

v vozičku pa je itak od vsega začetka na hrbtu (kaj ti ga tudi v vozičku podložiš, da je na boku???)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

01.02.2008, 23:22

clock-img

Anonimen

Na boku je spal približno 3 tedne.. Nato se je precuknil zmeraj na hrbet, s tem da ima glavo obrnjeno na stran.. V vozičku pa seveda na hrbtu.

clock-img

01.02.2008, 23:25

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Naša je stara 2 meseca pa ji še vedno kociko podložim ba je na boku. Ampak včasih jo najdem že na hrbtu ko rogovili. Čez dan jo ponavadi kar na hrbtu pustim,

Aja, v vozičku pa skozi na hrbtu!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

02.02.2008, 09:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja je na boku spala do cca 3m, samo ponoči. V vozičku je bila na hrbtu.

clock-img

02.02.2008, 09:35

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Tudi našo user posted image  sem podlagala, vendar ne dolgo...  Sedaj ko je stara 5,5 mesecev pa ponoči se sama obrne na bom in spi. Sedaj pa iščem prave plenice, ker so mi do sedaj vse spustile.

clock-img

02.02.2008, 09:37

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Meni je rekla pediatrinja ko sem jo to vprašala, da naj jo zalagam toliko časa, dokler bo delovalo. KO se bo sama zmotala na hrbet pa naj neham. Tko da je bla samo prvi mesec in nekaj dni na boku, zdej pa je na hrbtu, glavico pa ima itak obrnjeno na stran.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

02.02.2008, 12:05

clock-img

papica2

pencil-img

102

Meni je patronažna pri prvi rekli, da je lahko v vozičku komot na hrbtu, ker jo non stop nadziraš in lahko hitro ukrepaš, če ji kaj zaleti in bi se začela dušiti. Drugače pa sem taveliko (pa tudi zdaj tamalega) dala spat na bok potem pa pustila spati kot se je obrnila sama.

clock-img

02.02.2008, 14:15

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Pri 6 tednih nam še vedno uspe spati na boku, mu še vedno pleničko dam za hrbet. Čez dan in v vozičku pa spi na hrbtu.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

02.02.2008, 20:05

clock-img

ursy78

pencil-img

158

pri nas je samo do 1 meseca spal na boku,potem pa se je kljub podlaganju zmeraj obrnil na hrbet,tok da od takrat naprej spi na hrbtu

clock-img

02.02.2008, 20:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša je imale obdobje, ko je ves čas na hrbtu spala in smo jo full podlagal, da bi bila na boku. zdaj, nekje od 6-7 meseca pa večinoma spi sama od sebe na boku. je imela malo ekstenzijskega vzorca in mislim, da tudi zato ni hotla bit na boku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem