writing-img

Le Clerc-Rudnik-otr.kolesa

clock-img

02.12.2009, 13:46

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
Prosila bi ljubljančanke in ostale,ki hodite nakupovat v Le Clerc na Rudniku,če bi mi pogledale,če prodajajo tudi letos otroška kolesa in sicer 20 colska.
Lani so imeli v tem času zelo luštna ,pa še cena je bila ugodna,cca. 100 eu.
Sem z obale,pa da se nevozim v lj brezveze,
hvala

clock-img

02.12.2009, 19:12

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz bom šla v petek po vsej verjetnosti, pa ti bom pogledala. Upam, da se bom spomnila user posted image Pa ti zvečer sporočim, če sem kaj videla.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

02.12.2009, 19:34

clock-img

enea

pencil-img

2440

Pokliči gor, jaz sem cel mesec klicarila za sušilni stroj, so me bli verjetno siti, k sem jih skoz gnjavila, user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 19:59

clock-img

glen

pencil-img

1870

honey prosim,če se spomniš seveda,drugače ni panike.

clock-img

05.12.2009, 09:54

clock-img

honey

pencil-img

2567

Glen, sem bila v Leclercu, ampak sem videla samo ženska kolesa s košarico za 129 €. Mogoče bi bilo najbolje, da pokličeš in vprašaš, saj je bilo včeraj noro in moram priznati, da niti nisem imela volje, da bi se prebijala po trgovini. Še tisto, kar sem nujno morala nakupit, mi je delalo preglavice user posted image Pa pravijo, da je krizauser posted image Včeraj ni bilo videti kaj podobnega.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem